Neler yeni

++ uygulamaları cihazı yorar mı?

crimeboss

Aktif Üye
JailbreakTR
Selam herkese. Cihazım 13.3.1 chechrain jbli ve cok fazla tweak kurup cihazı cok yormak istemiyorum. instagram facebook videoları indirmek istiyorum bunun icin dleasy tweakı var ama bu tweak paralı crack işine hic girmicem bunun icin istagram++ ve facebook++ tweaklerini kurmak istedim ama bu tweakler yüksek boyutlu acaba cihazı yorarlar mı? veya video indirebileceğim ücretsiz bi tweak var mı ?

Cihazı yorar hocam bi iki özelliği dışında hiçbir şeyini kullanmayacağın büyük tweakler onlar. Ücretsiz olanlardan iş çıkmaz böyle tweaklerin sürekli güncel tutulması gerekiyor bakım istiyor. Ver üç kuruş al DLEasy kafan rahat olsun.

Selam herkese. Cihazım 13.3.1 chechrain jbli ve cok fazla tweak kurup cihazı cok yormak istemiyorum. instagram facebook videoları indirmek istiyorum bunun icin dleasy tweakı var ama bu tweak paralı crack işine hic girmicem bunun icin istagram++ ve facebook++ tweaklerini kurmak istedim ama bu tweakler yüksek boyutlu acaba cihazı yorarlar mı? veya video indirebileceğim ücretsiz bi tweak var mı ?
Youtube için cercube for youtube
İnstagram için Rhino tweak lerini kullanabilirsin ücretsiz ikisi de

Geri