crimeboss Aktif Üye JailbreakTR 6 Eyl 2018 #1 Safariden yüklenen uygulamalar inmiyor. Pubg hack ,tutuapp vb. Uygulamalar. Resimdeki gibi kalıyor Cihaz iPhone SE Sürüm 11.4.1 Ekli dosyalar C6EE73EC-F267-414C-B2F1-E720B5CE2DDE.png 139.5 KB · Görüntüleme: 12
S Solhan Aktif Üye JailbreakTR 6 Eyl 2018 #2 Hocam bekliyor dediği zaman üzerine bi defa tıkladığınız zaman indirilmeye başlanacaktır.
crimeboss Aktif Üye JailbreakTR 6 Eyl 2018 #3 Solhan: Hocam bekliyor dediği zaman üzerine bi defa tıkladığınız zaman indirilmeye başlanacaktır. Genişletmek için tıkla ... Şimdi de böyle oldu :(
Solhan: Hocam bekliyor dediği zaman üzerine bi defa tıkladığınız zaman indirilmeye başlanacaktır. Genişletmek için tıkla ... Şimdi de böyle oldu :(
crimeboss Aktif Üye JailbreakTR 6 Eyl 2018 #5 Keremers: İndirirken VPN vs. Denediniz mi? Birde öyle deneyin. Genişletmek için tıkla ... Vpn çok yavaş indiriyo uygulama 2 gb
Keremers: İndirirken VPN vs. Denediniz mi? Birde öyle deneyin. Genişletmek için tıkla ... Vpn çok yavaş indiriyo uygulama 2 gb
S Solhan Aktif Üye JailbreakTR 6 Eyl 2018 #6 İndirdiğiniz direte soru olabilir mesela TutuApp vip i başka sitelerden yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyordum.
İndirdiğiniz direte soru olabilir mesela TutuApp vip i başka sitelerden yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyordum.
crimeboss Aktif Üye JailbreakTR 6 Eyl 2018 #7 Solhan: İndirdiğiniz direte soru olabilir mesela TutuApp vip i başka sitelerden yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyordum. Genişletmek için tıkla ... ios gods dan pubg hileli indiriyorum bu hatayı veriyor şimdi de
Solhan: İndirdiğiniz direte soru olabilir mesela TutuApp vip i başka sitelerden yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyordum. Genişletmek için tıkla ... ios gods dan pubg hileli indiriyorum bu hatayı veriyor şimdi de