Merhaba arkadaşlar , Netwa uygulaması var whatsapp ta çevrimiçi olunduğunda o uygulamadan bildirim geliyor vs. fakat bu uygulamayı kullanabilmek için abonelik almak gerekiyor baya pahalı 60 lira gibi ücreti oluyor aylık . 1 günlük ise ücretsiz trail imkanı var fakat şunu düşünüyorum bu uygulamadaki verileri cihazımdan tamamen silip tekrardan o uygulamayı yükleyip 1 günlük ücretsiz deneme hakkını kullanabilir miyim tekrardan ? Çok ihtiyacım var bu tarz bir şeye gerçekten aradım o kadar ama bir türlü bulamadım cache tarzı vs. silme şeyleri var onları denedim ama hala aboneliğiniz bitti yazıyor . Saklama alanından uygulamanın verilerini ve kendisini silmeyi denedim sonra tekrar yükledim yine aynı hatayı veriyor. Bilen birisi anlatabilir mi rica etsem ?
Bu arada jailbreak yapmadan önce ayarlara gelip herşeyi sıfırla deyip telefonu tekrardan açınca netwanın verileri de siliniyordu tekrardan 1 günlük kullanabiliyordum . Fakat jailbreak yaptığım için bunu tekrardan yapamıyorum
Not : Netwa uygulaması appstore'dan kalktı bizim ülke için .
Bu arada jailbreak yapmadan önce ayarlara gelip herşeyi sıfırla deyip telefonu tekrardan açınca netwanın verileri de siliniyordu tekrardan 1 günlük kullanabiliyordum . Fakat jailbreak yaptığım için bunu tekrardan yapamıyorum
Not : Netwa uygulaması appstore'dan kalktı bizim ülke için .