Çözüldü Uygulama verilerini tamamen silme ?

scrapully

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar , Netwa uygulaması var whatsapp ta çevrimiçi olunduğunda o uygulamadan bildirim geliyor vs. fakat bu uygulamayı kullanabilmek için abonelik almak gerekiyor baya pahalı 60 lira gibi ücreti oluyor aylık . 1 günlük ise ücretsiz trail imkanı var fakat şunu düşünüyorum bu uygulamadaki verileri cihazımdan tamamen silip tekrardan o uygulamayı yükleyip 1 günlük ücretsiz deneme hakkını kullanabilir miyim tekrardan ? Çok ihtiyacım var bu tarz bir şeye gerçekten aradım o kadar ama bir türlü bulamadım cache tarzı vs. silme şeyleri var onları denedim ama hala aboneliğiniz bitti yazıyor . Saklama alanından uygulamanın verilerini ve kendisini silmeyi denedim sonra tekrar yükledim yine aynı hatayı veriyor. Bilen birisi anlatabilir mi rica etsem ?

Bu arada jailbreak yapmadan önce ayarlara gelip herşeyi sıfırla deyip telefonu tekrardan açınca netwanın verileri de siliniyordu tekrardan 1 günlük kullanabiliyordum . Fakat jailbreak yaptığım için bunu tekrardan yapamıyorum

Not : Netwa uygulaması appstore'dan kalktı bizim ülke için .

Onlinenotify denediniz mi ?
onlinenotify kullanınca şu sorunu sevmiyorum hep çevrimiçi olarak gözüküyor .
[automerge]1542910561[/automerge]
Forumdan biri mesaj attı bir tweak ismi söyledi , sorun çözüldü teşekkürler .

Tweak ismi : Apps manager , uygulamadaki herşeyi silip tekrardan trail başlatılabiliyor .

Son düzenleme:

Tweak ismi : Apps manager , uygulamadaki herşeyi silip tekrardan trail başlatılabiliyor .

ios 11.3 için varmı tweak. baktım ama desteklemiyor

netwa verilerini siliyorum fakat yine premium ol hatası veriyor. nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim

netwa verilerini siliyorum fakat yine premium ol hatası veriyor. nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim
Hocam şimdi verileri sıfırladıktan sonra uygulamayı silip tekrardan yüklemeniz gerekiyor. Ben bir kaç kez satın aldığımdan dolayı appstore da satın alınanlara gelip uygulamayı tekrardan yükleyebiliyorum . Sizin de tekrardan uygulamayı yüklemeniz gerekiyor .

Hocam şimdi verileri sıfırladıktan sonra uygulamayı silip tekrardan yüklemeniz gerekiyor. Ben bir kaç kez satın aldığımdan dolayı appstore da satın alınanlara gelip uygulamayı tekrardan yükleyebiliyorum . Sizin de tekrardan uygulamayı yüklemeniz gerekiyor .

teşekkür ederim denedim ve başarılı.

tşeekkürler

Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Netwa indirme linkini atarmısın. Diğer united states store de Bulamadım. Appcake de var ama hata verdi

-------------
Düzeltme; jb li cihazlarda, tutu vip ipa indirme uygulaması ile indirin. (Aynı anda aşağıdaki testflight içindende yüklerseniz premium özelliği aktif oluyor.)

------------
Jb siz cihazlarda; Testflight uygulaması içinden premium olarak çalışıyor. (Expres in 49 day)

Son düzenleme:
Geri