M metalcore Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 31 Tem 2019 Mesaj 25 Tepkime puanı 2 27 Ara 2019 #1 Arkadaşlar Uygulama ve web parolaları silinmiş bu konuda yardımcı olabilir misiniz
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 27 Ara 2019 #2 İcloud içinde anahtar zinciri kapalı ise İcloud dan çıkış yaptığında parola ve hesapları cihazda tut demediğin için silinir
İcloud içinde anahtar zinciri kapalı ise İcloud dan çıkış yaptığında parola ve hesapları cihazda tut demediğin için silinir
M metalcore Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 31 Tem 2019 Mesaj 25 Tepkime puanı 2 27 Ara 2019 #3 Geri Getirmenin bir yolu var mı çünkü pek akılda tutmuyordum srdgny: İcloud içinde anahtar zinciri kapalı ise İcloud dan çıkış yaptığında parola ve hesapları cihazda tut demediğin için silinir Genişletmek için tıkla ...
Geri Getirmenin bir yolu var mı çünkü pek akılda tutmuyordum srdgny: İcloud içinde anahtar zinciri kapalı ise İcloud dan çıkış yaptığında parola ve hesapları cihazda tut demediğin için silinir Genişletmek için tıkla ...
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 27 Ara 2019 #4 Hesaplardan çıkış yapıp tekrar giriş yaparak eklemeniz gerekli
M metalcore Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 31 Tem 2019 Mesaj 25 Tepkime puanı 2 27 Ara 2019 #5 srdgny: Hesaplardan çıkış yapıp tekrar giriş yaparak eklemeniz gerekli Genişletmek için tıkla ... Anlamadım
srdgny: Hesaplardan çıkış yapıp tekrar giriş yaparak eklemeniz gerekli Genişletmek için tıkla ... Anlamadım
srdgny aseggesa Administrator Katılım 21 Ocak 2018 Mesaj 7,594 Tepkime puanı 1,500 27 Ara 2019 #6 Örnek ; facebook uygulaması hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapın böylelikle uygulama ve parolalara tekrar kaydedilir. İcloud hesabı içinden anahtar zincirini etkinleştirmeyi unutmayın
Örnek ; facebook uygulaması hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapın böylelikle uygulama ve parolalara tekrar kaydedilir. İcloud hesabı içinden anahtar zincirini etkinleştirmeyi unutmayın