Uygulama simgesindeki sayılar

Kaya099xxx

Aktif Üye
JailbreakTR
Uygulama ikonlarındaki bildirim sayılarını gizlemek için bir tweak var mı arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayarlar>Bildirimler kısmından istediğin uygulama için gizleyebilirsin

Ayarlar>Bildirimler kısmından istediğin uygulama için gizleyebilirsin

Oradan iptal edince yeniden aktif hale geldiğinde olduğu gibi geri çıkıyor rakam. Uygulamayı açmadan silmek istiyorum ben o rakamları.

Bunu bir dene HideBadgesXI

JailbreakTR

Tamamdır hocam. Bu komple tüm uygulamalardaki bildirim rakamlarını gizledi...uygulama seçebilseydik iyiydi ama olmuyor bunda...ayarlarda tweak görünmüyor,aktif pasif yapmak için İCleaner ı kullanırım artık. Hiç yoktan iyidir. Teşekkür ederim

Ios 10.3.1 ve iPhone 6 kullanıyorum hocam. 3D Touch özeliği yok benim cihazda malesef

isterseniz peek a boo tweaki ile 3d touch özelliği getirebilirsiniz cihaza ama getirsenizde o tweak ios 11 uyumlu,10 da Safe Modu'na atıyor

Moderatör tarafından düzenlendi:
isterseniz peek a boo tweaki ile 3d touch özelliği getirebilirsiniz cihaza ama getirsenizde o tweak ios 11 uyumlu,10 da save mode atıyor

Aynen ... peek a boo tweak ini kurmayı denedim işe yaramamıştı. Dediğiniz gibi .... eyvallah

Springtomize de bildirimleri gizlemek için seçenek var ayrıca tweak e ihtiyacınız yoktu.

Aynen ... peek a boo tweak ini kurmayı denedim işe yaramamıştı. Dediğiniz gibi .... eyvallah

Bende bir ara ios 10 uyumlusu vardi peek a boo nun baska repolara bakin
[automerge]1529142270[/automerge]

Bende bir ara ios 10 uyumlusu vardi peek a boo nun baska repolara bakin

@ReVdL
IOS 10 uyumlusu IOS 10.2.1'e kadar çalışıyor

JailbreakTR

Geri