Bu yapılabieceğini sanmıyorum zira locallapstore dahil olmak üzere pekçok tweak kullandım ama bu gibi ciddi çalışan pekçok ücretli uygulamaların altyapıları bu gibi açıklara izin vermeyecek ölçüde sağlam. Keşke olsa ben de çok istiyorum gold yapabilmeyi.Merhaba arkadaslar flightradar24 uygulamasini GOLD yapabiliyormuyuz yardimci ola bilirmisiniz sagolun.
Pro versiyon AppCake ile inse de premiumu aktive etmek için kullanabileceğimiz bir açık görünmüyor. Birkaç yöntem denedim bende olmadı..AppCake üzerindeZiyaretçilere kapalı Giriş yapuygulaması olması lazım.
Aynen kardesim denedim bir cogunu hic biri olmadi guzel bir uygulama appcake deki app calismiyor zaten alsak pek ucuz da degil bekliycez artik bulursan paylasirsan sevinirim iyi aksamlar.Bu yapılabieceğini sanmıyorum zira locallapstore dahil olmak üzere pekçok tweak kullandım ama bu gibi ciddi çalışan pekçok ücretli uygulamaların altyapıları bu gibi açıklara izin vermeyecek ölçüde sağlam. Keşke olsa ben de çok istiyorum gold yapabilmeyi.