Neler yeni

Uygulama doğrulama sorunu

cancan3443634

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Uygulamalar doğrulanmıyor ne yapmalıyım bide dışardan uygulama yükledim mi yüklenmemiş olarak gözüküyor

Uygulama doğrulama sıkıntı yaşıyorsan, uygulamayı silip tekrar indirmen gerekli. Dışarıdan uygulama gözükmüyor'u anlamadım, biraz açar mısın?

Uygulama doğrulama sıkıntı yaşıyorsan, uygulamayı silip tekrar indirmen gerekli. Dışarıdan uygulama gözükmüyor'u anlamadım, biraz açar mısın?
Görüntü atılıyorsa atayım
[automerge]1551455791[/automerge]
Bide direkt iPad’in yüklesem doğrulamaya düşermi yine

Görüntü paylaşabilirsin, direk internet üzerinden cihaza uygulama yükleyebilirsin, daha önce nasıl yaptıysan.

Görüntü paylaşabilirsin, direk internet üzerinden cihaza uygulama yükleyebilirsin, daha önce nasıl yaptıysan.
Peki bu doğrulamayı jb felan engelleyemezmiyiz
[automerge]1551456293[/automerge]
İşte bahsettiğim olay bu mesela en basitinden YouTube ++ ta bile böyle oluyor

Ekli dosyalar

• 386F4677-0026-4601-A9AB-7703BAC1F19C.png
    386F4677-0026-4601-A9AB-7703BAC1F19C.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
Ignition ile falan uğraşma yoksa sürekli sertifika sorunu yaşarsın ve uygulamaları silip tekrar yüklemen gerekir.AppSync Unified tweak'ini yüklersen uygulamaları dışarıdan IPA olarak yükleyebilirsin ve sertifika sorunuyla karşılaşmazsın.IPA dosyalarını bulmakla uğraşmak istemiyorsan bir de AppCake'i yüklersin yine Cydia'dan sıkıntı kalmaz.

Maalesef, Jailbreak üzerinde bu doğrulamayı engelleyecek bir çözüm bulunmamaktadır. Apple'ın standart 7 gün sertifika izni vardır. Ext3nder veya ReProvision gibi Tweak'lerle sürekli oto. imzalama yaptırabilirsin.

YouTube++ konusuna gelirsek, indirdiğin kaynakla ilgili bir problem olabilir.

Oto imzalama olayından bahsetmeyi unutmuşum fakat sonuçta oto imzalama olayı bu probleme bir çözüm getirmiş oluyor.Tabi bu olaya nasıl baktığın ile alakalı bir durum. @veyselfurkan Aslında ben şundan bahsediyordum.IPA dosyasını telefonuma atıp Filza ile kurduğumda veya AppCake üzerinden uygulamayı indirdiğimde imza olayı nasıl işliyor ? Çünkü herhangi bir profil falan kurmuyoruz ve AppSync Unified tweak'i bu imza olayına çözüm getiriyor diye biliyorum.Bu konuyu açıklayabilirsen sevinirim.

Geri