Neler yeni

Çözüldü Upscale çözünürlük değişimi sonrası siyah ekran

californiadream

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar upscale tweak'ini denerken ekran çözünürlüğünü iphone 7 cihazında iphone'x'i seçtim. Ekran simsiyah oldu. Reboot ettim ama hala aynı. Sadece telefon başlarken elma geliyor sistem yüklenince yine ekran simsiyah oluyor. Restore etmekten başka bir çaresi var mıdır? :(

Arkadaşlar upscale tweak'ini denerken ekran çözünürlüğünü iphone 7 cihazında iphone'x'i seçtim. Ekran simsiyah oldu. Reboot ettim ama hala aynı. Sadece telefon başlarken elma geliyor sistem yüklenince yine ekran simsiyah oluyor. Restore etmekten başka bir çaresi var mıdır? :(

Bildiğiniz duvara kafa atmak sizinkisi.
Konuyu inceleyin son mesaj yardımcı olabilir veya 3 itools gibi programlarla ekranı pc ye yansıtarak çözmeye çalışın.

Hocam reboottan sonra telefon şifre istiyor. Şifreyi giremiyorum. Şifre girmeden itools bağlanır mı? İcloud üzerinden cihazı silsem olur mu acaba?

Cihazı iCloud üzerinden sildim ve telefon sıfırlanmış bir şekilde açıldı. Olan giden dosyalarıma oldu ama jailbreak'in gitmemesi yeter de artar bile.. :) yardımlarınız için teşekkür ederim.

Cihazı iCloud üzerinden sildim ve telefon sıfırlanmış bir şekilde açıldı. Olan giden dosyalarıma oldu ama jailbreak'in gitmemesi yeter de artar bile.. :) yardımlarınız için teşekkür ederim.

O kadarına katlanacaksın geçmiş olsun.
Forumda bütün tweakların konusu var konuları okumadan Tweakları incelemeden yüklemeyin.

Lütfen yardım edin programı kurdum ayarlardan 6+ bastım telefon öyle kaldı programı sildim hala duruyor telefon kafayı yedi

Geri