Çözüldü Uncover Cercube for Youtube

@Adrenaline kaynakları yenile
80fe5532e2c17cc49bf75e2028d25468.jpg

Bende neden eksik repo?

@efsane6 bende anlamadım ki kaç kere silip yükledim repoyu yok. değişmiyor. Electrada sorun yoktu unc0ver'a geçtim bu sorun oldu.

@Adrenaline

3‘üncü parti olarak yükleme

Önce sil o repoyu ve direk Cydia içinden kaynaklardan ekle o repoyu..

Sonra bir yenileme yap kaynakları ve tekrar bak varmı AdBlock for YouTube

JailbreakTR

@Adrenaline

.deb olarak yüklermisin ?

Download yapamazsan...

YouTube uygulamasını 6-7 sürüm aşağı düşür..

JailbreakTR

Bigboss reposunu silip tekrar cydia kaynaklarından eklermisin

@srdgny bigboss reposunu sildim dediğin gibi alfhaily nin reposu düzeldi ama hala download yapmıyor youtube
[automerge]1556463720[/automerge]
[INFO]Sorunun çözümü:
-bigboss reposunu sildim
-youtube'u sürüm düşürdüm..
[/INFO]
@efsane6 youtube'u..14.03.10 versiyonunu indirdim şuan download yapıyor. @srdgny
İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@Adrenaline
Cercube’yi ve YouTube’u güncelleme gittiği yere kadar

JailbreakTR

12.4 için youtube güncelledim şimdi cercübe çalışmıyo hangi sürümü kurmalıyımçoğunı denedim çalışmıyo

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

12.4 için youtube güncelledim şimdi cercübe çalışmıyo hangi sürümü kurmalıyımçoğunı denedim çalışmıyo

Son sürüm YouTube ve cercube

Son sürüm YouTube ve cercube

Yok çalışmıyo cercubede adam yazmış hamgi you tube sürümü işe çalıştığına kontrol edersen ben bulamıyorum işte o sürümü youtube herhalde o sürümü iptal etmiş bende hiç bir şekilde youtube çalışmıyo son sürüm yüklü ikiside cercübeyle fakat youtube girince atıyor beni

Yok çalışmıyo cercubede adam yazmış hamgi you tube sürümü işe çalıştığına kontrol edersen ben bulamıyorum işte o sürümü youtube herhalde o sürümü iptal etmiş bende hiç bir şekilde youtube çalışmıyo son sürüm yüklü ikiside cercübeyle fakat youtube girince atıyor beni

Crackli repodan yüklediğin Cercube ön görüntüde yazarlar onu... orijinal kurarsan sorun yaşamazsın

youtube'u..14.03 bu versıyona dusurdum halen ındırme ekranı açılmıyo ne yapabılırım başka

Geri