Çözüldü uncover b49 döngü

euphrates

Aktif Üye
JailbreakTR
bugün hiç bir yerden uncover yükleyemedim ve en son dünyanın en zor işi olan cydia impactor ile b49 yükledim. jailbreake bastım ve şu an sürekli dönen ekran ile karşı karşıyayım. ellemek de istemiyorum şu an. ne yapmalıyım.

bugün hiç bir yerden uncover yükleyemedim ve en son dünyanın en zor işi olan cydia impactor ile b49 yükledim. jailbreake bastım ve şu an sürekli dönen ekran ile karşı karşıyayım. ellemek de istemiyorum şu an. ne yapmalıyım.

Cihaza hard reset at ve uncover tekrar gir settings kısmından reload system deamons tweak kısmını kapatıp jb yap sonra gerekli güncellemeleri yükleyecek ve resping attıktan sonra tekrar uncover gir ve reload system deamons tekrar aç ve re-jb yap

Kardeş teli hardreset ile yeniden başlat ve uncover dan reloadsystem kapat öyle jb yap...eger yine aynı şeyi yaparsa tweaklerden biri buna sebep oluyor demektir..ki bende de volumaplifer sebep oluyor döngüye..jb yapacağım zaman load tweak kapatıp öyle yapıyorum.sonra bu tweaki devredışı bırakıyorum tekrar jb yapıyorum...jb yaptıktan sonra tweaki aktif edip öyle kullanıyorum....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ikinize de teşekkürler. hard reset atmaya korkmuştum. geçen bir sürüm kaybetmiştim başka bir telefonda. o yüzden en iyisi bir uzmana sormak dedim.

reloaded deamons u tekrar yüklemesem ne olur. onu açık bırakınca jb olmuyor. tweakle alakası olduğunu sanmıyorum. epeydir yeni tweak yüklemedim

reloaded deamons u tekrar yüklemesem ne olur. onu açık bırakınca jb olmuyor. tweakle alakası olduğunu sanmıyorum. epeydir yeni tweak yüklemedim

Yani onun açık olması tavsiye edilmiyor ama...yine de siz bilirsiniz..bence kapalı olsun tekrar jb yapmak zorunda kalırsanız açar öyle yaparsınız...sonra tekrar kapatırsınız.ben şahsen kendim böyle kullanıyorum...

Dostum ilkinde açma 2.cide açabilirsin.

dediğiniz gibi ilkinde kapadım ve jb oldu. tekrar açıp re-jailbreak yapınca tekrar döngüde kalıyor.

Ignition fun lie b49 indirip tek seferde jailbreak oldu sorun yok fakat batarya durumu hiç stabil degil. 5 dakika kullanıyorum batarya yüzdesi düşmüyor ama cihaz uykuda iken bir anda yüzde 4-8 arası düşme oluyor. Sizlerde böyle bir sorun var mı?
B38 dahil böyle bir sorunum yoktu.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Load tweaksi kapatıp jb yap ardından icleaner ile temizlik yapıp respring attığında tüm tweaklerin aktifleşecektir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri