uncover 2/31 reset çekiyor

cptprice27

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
yine bi şarj bitmesi sonucunda jalbreak sorunu önceki uncover yaptığım ignitiona aitti telefon kapanınca uncover çalışmıyordu tekrar ignitiondan indirince indirme başarısız oluyordu bende 3utool üzerinden uncover yükledim şimdi 31/2 gelip telefon yeniden başlatılıyor pls help me

Cihazı ayarlardan uçak moduna alıp deneyin

rootFS denedim fayda olmadı impactor ile yükledim uncover hiç açılmıyor şuan sadece 3utools tan indirince uncover çalışıyor ama jb yapamıyor ha bide reload deamonds tikini kaldırınca jb yapıyor cydia açılıyor ama tweaklar gözükmüyor üstüne re jb yapınca yine aynı hatalar ve jb kayboluyor
iphone 6
versiyon 12.4
[automerge]1567547682[/automerge]
Cihazı ayarlardan uçak moduna alıp deneyin
yaptım wifiyidemi kapatim?
[automerge]1567547749[/automerge]
rootFS denedim fayda olmadı impactor ile yükledim uncover hiç açılmıyor şuan sadece 3utools tan indirince uncover çalışıyor ama jb yapamıyor ha bide reload deamonds tikini kaldırınca jb yapıyor cydia açılıyor ama tweaklar gözükmüyor üstüne re jb yapınca yine aynı hatalar ve jb kayboluyor
iphone 6
versiyon 12.4
[automerge]1567547682[/automerge]

yaptım wifiyidemi kapatim?
wifi kapatıp denedim yine aynı sorun 31/2 de direk resetliyor defalarca silip tekrar yükledim nafile

uncover hangi sürüm birde cihazın nedir

3.5.6 sürümünü indir kur cihazının yazılım güncelleme yapmadığından benim ol 12.4.1 indirmiş olabilir cloud ayarlarına girip kontrol et uçak moduna alıp çok hızlı yapman lazım reload daemons kapatıp dene

3.5.2 sürümünü yükle bendede olmuştu birtürlü yapamamıştım jailbreaki

3.5.6 sürümünü indir kur cihazının yazılım güncelleme yapmadığından benim ol 12.4.1 indirmiş olabilir cloud ayarlarına girip kontrol et uçak moduna alıp çok hızlı yapman lazım reload daemons kapatıp dene
reload deamon yapınca bi defa jb yaptı ama bu sefer de repolardaki tweaklar gözükmedi
[automerge]1567549473[/automerge]
3.5.2 sürümünü yükle bendede olmuştu birtürlü yapamamıştım jailbreaki
imzalıyorum ama açılmıyor

Benim telefon 6S sürümüm 12.3.1 yeni gelen uncover ı impactorla yükledim ama açılmıyor yardım eder misiniz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim telefon 6S sürümüm 12.3.1 yeni gelen uncover ı impactorla yükledim ama açılmıyor yardım eder misiniz ?

Sürümünüze jb yok cihazınızı 12.4 sürümüne güncelleyip jb yapabilirsiniz.

Şuan 12.4.1 geliyor güncellemede

siteden cihazınıza uygun ipsw dosyasını indirin ve cihazınızı dfu mod a alıp itunes ile yükleyin.

siteden cihazınıza uygun ipsw dosyasını indirin ve cihazınızı dfu mod a alıp itunes ile yükleyin.

Sizce Jailbreak ı uncover ile mi yapıyım chimera ile mi ?

Sizce Jailbreak ı uncover ile mi yapıyım chimera ile mi ?

Kesinlikle ne olursa olsun uncover yap
Chimera sileo kullanıyor sileodada baya sıkıntı var
[automerge]1567581569[/automerge]
Bu arada konu başlağından gelen arkadaşlar için 31/2 hatası için yaptığım çözüm şöyle
1. Ayarlar >adınıza tıklayın>itunes ve appstore yazan yere girin>güncellemeleri kapatın
Bunu yaptıktan sonra telefonu uçak moduna alıp Wi-Fiyi açın uncover jb ye basın 31/2 olunca muhtemelen yine telefon kapanacak telefon açılır açılmaz çok hızlı bi şekilde uncover girip tekrar jb işlemi için tıklayın 2-3 denemede olacaktır
Bende bi yerde gördüm telefon açılır açılmaz jb ye basın diye garip bi şekilde oldu

Bende ize başka bir çözüm önerisi sunuyorum. Uncover 3.5.6 sürümü yüklüyse onu silin. Sonra tekrar yükleyin. Ben Tweakbox san indiyorum. Sonra arka plan da açık olan çalışan hiçbir uygulama olmasın. Telefonu uçak moduna alın ve tekrar jb yapmayı deneyin. (Not aynı işlemleri demin yaptım ve oldu.)

arkadaşlar şuan impactor ile kuramazmiyiz yani uncover i ?

Bende ize başka bir çözüm önerisi sunuyorum. Uncover 3.5.6 sürümü yüklüyse onu silin. Sonra tekrar yükleyin. Ben Tweakbox san indiyorum. Sonra arka plan da açık olan çalışan hiçbir uygulama olmasın. Telefonu uçak moduna alın ve tekrar jb yapmayı deneyin. (Not aynı işlemleri demin yaptım ve oldu.)

bende böyle yapıyorum 2 gün içinde 3 cihaz yaptım sorun olmadı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba ilk mesajım olduğunu önceden belirtmek istiyorum w ww.iosemulatorspot.com buradan ki unc0ver dosyasını indirip kurmayı deneyebilir misiniz ? Bende pek çok yerden denedim sadece buradan indirdiğim dosya ile jb işlemini gerçekleştirdim.

Ben o sorunu telefon parilami kapatarak asiyorum. Sizde telefon parolanizi devredisi birakip ucak modunda deneyin. Olmazsa ikinci denemede oluyor

Kesinlikle ne olursa olsun uncover yap
Chimera sileo kullanıyor sileodada baya sıkıntı var
[automerge]1567581569[/automerge]
Bu arada konu başlağından gelen arkadaşlar için 31/2 hatası için yaptığım çözüm şöyle
1. Ayarlar >adınıza tıklayın>itunes ve appstore yazan yere girin>güncellemeleri kapatın
Bunu yaptıktan sonra telefonu uçak moduna alıp Wi-Fiyi açın uncover jb ye basın 31/2 olunca muhtemelen yine telefon kapanacak telefon açılır açılmaz çok hızlı bi şekilde uncover girip tekrar jb işlemi için tıklayın 2-3 denemede olacaktır
Bende bi yerde gördüm telefon açılır açılmaz jb ye basın diye garip bi şekilde oldu
Dediklerini aynen yapıyorum ama olmuyor jailbreak completed diyor uygulama uncover 6.0.1 Cihaz İphone 6 12.5.2

Geri