Neler yeni

Uncover İpa Lazım Köydeyim Pc Yok

Onda bi sorun yok aslında sonuçta imzalıyor süreyi zamanı uzatıyor sadece şansa bırakmayıp elle kontrol etmek yapmak gerek ara ara.

Böyle 3utools
[automerge]1642157779[/automerge]
Şu zamanlarda No PC diye bir birleriyle yarışırlardı önceden. Kimseden ses yok veya sahte şeyler var.
Bence pc siz daha artık çıkmaz en azından kısa sürede.
neyse ben kaçtım

Son düzenleme:
Onda bi sorun yok aslında sonuçta imzalıyor süreyi zamanı uzatıyor sadece şansa bırakmayıp elle kontrol etmek yapmak gerek ara ara.

Böyle 3utools
[automerge]1642157779[/automerge]
Şu zamanlarda No PC diye bir birleriyle yarışırlardı önceden. Kimseden ses yok veya sahte şeyler var.
Bence pc siz daha artık çıkmaz en azından kısa sürede.
neyse ben kaçtım
Kral buldum çök çabuk kaoanmadan

Nereden yükledin 3utools değil mi

bazen geç oluyor ve saha fazla restart olabiliyor basende 19 da takılabiliyor.
İlk başta normal başla işlem sırasında uçak moduna al Wi-Fi mobil veri vs kapat uyarısı verdiğinde kapat işlem sırasında telefon kapanıp açılır açıldığında telefon uçak modundan çıkmış olabiliyor tekrar uçak moduna alıp her şeyi kapatıp işlemi başlat. Her seferinde takılırsa veya restart yaparsa kendin elle uçak moduna alıp her şeyi kapatıp tekrar dene olacaktır.

haricinde başka bilinmeyen yollardan yüklediysen türlü türlü oyunlar dönüyor 😁 kimisi yüklenmez kimisi yüklenir açmaz veya yüklenir açar çalışır gibi yapabilir.
nereden nasıl yükledin ? Kontrol edeyim
Mesela az önce muhabbet ettiğimiz site yeni cert sertifika yayınladı unc0ver imzalanıyor açılıyor ama sitede 8.0.2 yazıyor yükleyince 7.0.0 😂

Vallah
Nereden yükledin 3utools değil mi

bazen geç oluyor ve saha fazla restart olabiliyor basende 19 da takılabiliyor.
İlk başta normal başla işlem sırasında uçak moduna al Wi-Fi mobil veri vs kapat uyarısı verdiğinde kapat işlem sırasında telefon kapanıp açılır açıldığında telefon uçak modundan çıkmış olabiliyor tekrar uçak moduna alıp her şeyi kapatıp işlemi başlat. Her seferinde takılırsa veya restart yaparsa kendin elle uçak moduna alıp her şeyi kapatıp tekrar dene olacaktır.

haricinde başka bilinmeyen yollardan yüklediysen türlü türlü oyunlar dönüyor 😁 kimisi yüklenmez kimisi yüklenir açmaz veya yüklenir açar çalışır gibi yapabilir.
nereden nasıl yükledin ? Kontrol edeyim
Mesela az önce muhabbet ettiğimiz site yeni cert sertifika yayınladı unc0ver imzalanıyor açılıyor ama sitede 8.0.2 yazıyor yükleyince 7.0.0 😂
kaç dakikadır uğraşıyom silzeeden yükledim 7.00 ama kırmıyo bir türlü

Şu jb Apps me sitesini de dene bakalım yeni sertifika yayınladı imzalanıyor onaylanıyor. Hiç sanmıyorum ama Şansına artık oldu oldu olmadı daha uğraşma arama yok olsaydı paylaşırdım girmediğim yer takibe almadığım yer kalmadı zaman kaybetme yani çıkarsa paylaşırım

Şu jb Apps me sitesini de dene bakalım yeni sertifika yayınladı imzalanıyor onaylanıyor. Hiç sanmıyorum ama Şansına artık oldu oldu olmadı daha uğraşma arama yok olsaydı paylaşırdım girmediğim yer takibe almadığım yer kalmadı zaman kaybetme yani çıkarsa paylaşırım
Hayır jailbreak olmuyo 2 de kalıyor hep 1 saatir uğraşıyom
[automerge]1642171859[/automerge]
Ordan inmiyorki kral

Kodun Tamamını kopyala safariye yapıştır.

Safaride olmaz ise whatsapp dan birine yolla ordan tıkla.

Kod:
 itms-services://?action=download-manifest&url=https://file.jb-apps.me/plist/Unc0ver_k.plist

d877977ec0b74c48e12cbddb24e2faec.jpg

Son düzenleme:
Yeni konu açtım az önce .
o site ilk başta eski versiyonu imzalamıştı sonra bir süre sonra güncel 8.0.2 Unc0ver da imzaladı az önce yaptım. 👍

o site ilk başta eski versiyonu imzalamıştı sonra bir süre sonra güncel 8.0.2 Unc0ver da imzaladı az önce yaptım. 👍
Hangi site kral
[automerge]1642181101[/automerge]

Kod:
 itms-services://?action=download-manifest&url=https://file.jb-apps.me/plist/Unc0ver_k.plist

Kral Bunu Deniyorum İnmiyor İndiriyor Gibi Yapıyor Sonra Tam Yüklemede Gölgede Kalıyor Valla Siz Nasıl İndirdiniz
[automerge]1642183210[/automerge]

Kod:

Saol Nihat Kral Son Sürüm Uncoveri Yükledim Fakat Şimdi Şöyle Bir Sorun Var Hiç Bir Şekilde Jailbreak Yapamıyorum 6 Yı Geçmiyor Bir Türlü 32 Olmuyor 2 Saatir Uğraşıyom Yok Olmuyo..Aceba Nerde Hata Yapıyorum? 12.4 Sürümüm..

Son düzenleme:
6s Plus 14.6 Jailbreak varmı?varsa bi tarif edermisin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o site ilk başta eski versiyonu imzalamıştı sonra bir süre sonra güncel 8.0.2 Unc0ver da imzaladı az önce yaptım.

Kral Yine İpa Lazım Bir Yerde Bulamadım Varmı Güncel Bildiğin Site?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri