unc0ver yükleme

necoeren

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar malumunuz telefondan yüklenmiyor şu an pc ye erişimim de yok acaba başka bir yolu var mı jb yapmanın herhangi bir şey olursa çok işime yarayabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu uygulamayı telefonuna indir. orda var bulabilirsin.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum :(

Arkadaşlar jb işlemi için bilgisayardan cydia impaktor kullanın. İndirme yaptığınız siteler güvenilir değil ve sertifika sorunu var aşağıdaki konudan yardım alabilirsiniz.

Bilgisayar yok olsa kullanırdım. Bu sertifika işini apple kökten mi engelledi acaba ?

Bilgisayar yok olsa kullanırdım. Bu sertifika işini apple kökten mi engelledi acaba ?

Apple sertifikaları düzenli olarak iptal ediyor. bu sitelerden bu gün yüklesen yarın yine aynı sorun ile karşılaşacaksın. bu nedenle şu anda en güvenilir yöntem bilgisayar da cydia impactor ile yükleme ve reprovision ile imzalama.

Apple sertifikaları düzenli olarak iptal ediyor. bu sitelerden bu gün yüklesen yarın yine aynı sorun ile karşılaşacaksın. bu nedenle şu anda en güvenilir yöntem bilgisayar da cydia impactor ile yükleme ve reprovision ile imzalama.

Teşekkür ederim cevabınız için. O halde bilgisayar bulup yapacağım. Reprovision'u öğrendiğim iyi oldu extender çok hatalıydı veya ben kullanamıyordum.

cydia neden bu uyarıyı veriyor ??

Ekli dosyalar

• F6AA272D-D95E-4FC7-94FB-26B206EFC24B.png
    F6AA272D-D95E-4FC7-94FB-26B206EFC24B.png
    169.7 KB · Görüntüleme: 23

Unc0ver son sürümü PC olmadan safari üzerinden yükleyebilirsiniz 206 gün sertifika vermek de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyalar

• 7403C380-576B-432B-9C5C-AC14A4C193FA.png
    7403C380-576B-432B-9C5C-AC14A4C193FA.png
    58 KB · Görüntüleme: 20
Geri