aynı sorun bendede var hiç bir yerden unc0ver indiremiyorum, nasıl çözülecek bu sorun?Sabah uyandığımda cihaz jbsizdi silzeeden unc0ver indirmeye çalıştım iniyor ancak uygulama açılmıyor neyse impactor ile yaparım dedim impactor ile yükleyince error code x7 hatası verdi 3utools ile deneyim dedim ondada 12.4 sürümü görünmüyor nasıl yükleyebilirim ?
Malesef dostum ben sabahtan beridir uğraşıyorum olmuyor. Sende uğraş olursa yazİllaki yükleyebileceğimiz bir alternatif vardır silzee gibi
Bi jblesek gerisi gelecekteMalesef dostum ben sabahtan beridir uğraşıyorum olmuyor. Sende uğraş olursa yaz![]()
Macos bilgisayarım yok malesef windows varLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar yukarıda Xcode indirip uncover ipa sini kendiniz İOS App Signer ile imzalayıp yine Xcode ile telefonunuza yükleyebilirsiniz.
tabi macOS işletim sistemli bir bilgisayara sahip olmanız gerek hackintosh ile de yapabilirsiniz.
adım adım anlatmış.
kendim başarılı bir şekilde yaptım.
Aynı sorun bendede varSabah uyandığımda cihaz jbsizdi silzeeden unc0ver indirmeye çalıştım iniyor ancak uygulama açılmıyor neyse impactor ile yaparım dedim impactor ile yükleyince error code x7 hatası verdi 3utools ile deneyim dedim ondada 12.4 sürümü görünmüyor nasıl yükleyebilirim ?
merhaba, nasıl yapılacağını detaylı yazabilirmisin acaba rica etsemBilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.
Flash & JB sekmesinin altından
Jailbreak kısmını seçin ve iOS sürümünüze uygun jailbreak’i seçtikten sonra işlemi başlatabilirsiniz. Unc0ver ekrana düşecektir.
Not : Yazmadan önce tekrar test ettim, çalışıyor.![]()
[automerge]1574004646[/automerge]Bilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.
Jailbreak kısmını seçin ve iOS sürümünüze uygun jailbreak’i seçtikten sonra işlemi başlatabilirsiniz. Unc0ver ekrana düşecektir.
burdan sonra devam edemedim, benim telefon, iphone x 12.4 sürümmerhaba, nasıl yapılacağını detaylı yazabilirmisin acaba rica etsem
[automerge]1574004591[/automerge]
bahsettiğin yere girdiğimde sürümle ilgili alanı seçemiyorum, ne yapmam lazım?Bilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.
Slm Macbook icin 3uTools uygulamasi varmiBilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.
Hocam elimde PC yok telefondan halledebileceğim bir yol varmıBilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.
Programın son sürümünü kullanmanız gerekiyor. Güncelleyin veya silip baştan yükleyin.Benim sürüm 12.4 ancak 3utoolsta en son 12.2.1 sürümü görünüyor uncoverın
Hayır yalnızca Windows.Slm Macbook icin 3uTools uygulamasi varmi
Bende 3uTools’a başvurmadan önce aradım ama maalesef ki yok.Hocam elimde PC yok telefondan halledebileceğim bir yol varmı
reis çok teşekkür ederim yükledim uncoveriBilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.
Bilgisayar kullanarak çözebiliyoruz.
3uTools programını açın.