Çözüldü Unc0ver sorunu

Flyhigh

Aktif Üye
JailbreakTR
Böyle bir sorunla karşılaşıyorum sebebi nedir nasıl düzeltilir.
Uçak moduna alıp denedim yine aynı sorun mevcut.
Uygulamayı kapatıp cydia ya girip respring attıgımda jb çalışıyor.

10778

unc0ver versiyonunu mu yükselttiniz? yani örneğin önceden beta 43 iken şimdi beta 46 mı yüklüyorsunuz?

Aşağıda cevaplar verilmiş fakat açıklıyım bana da olmuştu. Yazılım güncellemen var telefonda onu indirip DEPOLAMA KISMINDAN SİLMEN GEREKİYOR..

BAŞARILI CEVAP: After I had ran unc0ver unsuccessfully, it had disabled auto-updates - this means that if I went into Settings, Software Update it would tell me that it failed to check for updates. So I went into u0 settings and turned off Disable Auto-Updates, ran it unsuccessfully again, after which it was again able to check for updates. I charged the device overnight so it would automatically download the update again and in the morning restarted, deleted the update, restarted once more, turned on Disable Auto-Updates in u0 and jailbroken succesfully on iPhone X, iOS 12.1 after running u0 only 3 times!

Aşağıda cevaplar verilmiş fakat açıklıyım bana da olmuştu. Yazılım güncellemen var telefonda onu indirip DEPOLAMA KISMINDAN SİLMEN GEREKİYOR..

BAŞARILI CEVAP: After I had ran unc0ver unsuccessfully, it had disabled auto-updates - this means that if I went into Settings, Software Update it would tell me that it failed to check for updates. So I went into u0 settings and turned off Disable Auto-Updates, ran it unsuccessfully again, after which it was again able to check for updates. I charged the device overnight so it would automatically download the update again and in the morning restarted, deleted the update, restarted once more, turned on Disable Auto-Updates in u0 and jailbroken succesfully on iPhone X, iOS 12.1 after running u0 only 3 times!

Yeterli alan var fakat hata veriyor
Edit
İndirme başladı hallettim

10782

Yeterli alan var fakat hata veriyor
Edit
İndirme başladı hallettim

Ekli dosyayı görüntüle 10782
Verdiğim linkten yazım güncellemeyi indir profile izin ver. Güncellemeleri yok saycaktır. Profilden onay isticektir güncelleme kapatma fotoğraftaki gibi onay vermen lazım.

3319-b5557edd00257bcad2a2ce7833a2adcd.jpg

unc0ver versiyonunu mu yükselttiniz? yani örneğin önceden beta 43 iken şimdi beta 46 mı yüklüyorsunuz?
öyle olunca ne oluyor?ve nasıl bir yol izlemek lazım ben öyle yaptım karmakarışık bişeyler çıktı ortaya tweak yüklemeyi kapatıyorum yapıyorum tweakler aktif oluyor vs yani respring ekranında kaldım

öyle olunca ne oluyor?ve nasıl bir yol izlemek lazım ben öyle yaptım karmakarışık bişeyler çıktı ortaya tweak yüklemeyi kapatıyorum yapıyorum tweakler aktif oluyor vs yani respring ekranında kaldım
Yaşadığınız sorunları tam olarak anlatir mısınız birde unc0ver setting kısmının görüntülerini atar misin? Belki yardımcı olabilirim.

öncelikle teşekkür ederim ilgin için telefon reset attı bir kere bende uncover süresi dolduğu için daha üst sürümünü bulup indirdim daha sonra birşeyler oldu telefon yeniden kapanıp açıldı jailbreak yaptığımda respringde takılıyorum sonra system reloed deamons u kapatıyorum jailbreak yapıyorum oluyor sonra tekrar uncovere girip system reloed deamonsu açıyorum re-jailbreak yapıyorum başa dönüyoruz yani respringe kalıyor sonrada reset atıyor.

başka birşeyde şu load tweaksi kapatıyorum system reloed tiki açıkken jailbreak yapıyorum gerçekleşiyor ilginç olanı tweakler aktif oluyor bunun sebebi önceki uncoverdanmı kaynaklı uncover ayar kısmını ekliyorum birazdan fotosunu

Ekli dosyalar

• C69642AB-10DB-4C26-B073-D074582F1B80.png
    C69642AB-10DB-4C26-B073-D074582F1B80.png
    653.7 KB · Görüntüleme: 14
  • AD96B79A-AEF0-49F7-94A8-EE4B6246C267.jpeg
    AD96B79A-AEF0-49F7-94A8-EE4B6246C267.jpeg
    152.4 KB · Görüntüleme: 14
Öncelikle önerilerimi belirtiyim:
1. b48 sürümünü kurmanız. Ben 1-2 hafta önce kurdum gece yatinca sabaha JB kalkmiş oluyordu o hata artık olmuyor. Respring döngüde kaliyordu oda artik olmuyor.
2. Yüklediğiniz tweaklerden biri uyumlu değildir oyüzden döngüde kaliyorsunuzdur. Döngü sonrasi safe moda atiyorsa cihaz iCleaner ile tweaklerinizin hepsini kapatin tek tek ayarlar kısmından açin belki hata veren tweaki bulabilirsiniz.
3.Restore RootFS (recover) seçeneğini açıp Jailbreaki kaldırın. unc0veri silin ve tekrardan b48 en güncel olani yükleyin Jailbreak yapin ve kullandığınız tweakleri tek tek deneyerek yükleyin. unc0ver b48'zi cydia impactor ile yüklemenizi tavsiye ederim.
4.unc0ver'in süresi dolamamasi için reProvision tweaki ile imzalayın süre dolma işi ortadan kalksın. reProvision konu linkini aşağıya bırakıcam bilmiyorsanız bakabilirsiniz.
Benim seçeceğim seçenek 3. seçenek olurdu.Bir sorun yaşarsanız özelden mesaj atabilirsiniz yardımcı olamaya çalışırım.
ReProvision - Cydia Ext3nder alternatifi

@osY bendede b48 var hocam denenmemiş tweak yüklemiyorum ama bir deneyim birde 3. madde önemli evet yapılabilir

Geri