Aşağıda cevaplar verilmiş fakat açıklıyım bana da olmuştu. Yazılım güncellemen var telefonda onu indirip DEPOLAMA KISMINDAN SİLMEN GEREKİYOR..
Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
BAŞARILI CEVAP: After I had ran unc0ver unsuccessfully, it had disabled auto-updates - this means that if I went into Settings, Software Update it would tell me that it failed to check for updates. So I went into u0 settings and turned off Disable Auto-Updates, ran it unsuccessfully again, after which it was again able to check for updates. I charged the device overnight so it would automatically download the update again and in the morning restarted, deleted the update, restarted once more, turned on Disable Auto-Updates in u0 and jailbroken succesfully on iPhone X, iOS 12.1 after running u0 only 3 times!

Verdiğim linkten yazım güncellemeyi indir profile izin ver. Güncellemeleri yok saycaktır. Profilden onay isticektir güncelleme kapatma fotoğraftaki gibi onay vermen lazım.
öyle olunca ne oluyor?ve nasıl bir yol izlemek lazım ben öyle yaptım karmakarışık bişeyler çıktı ortaya tweak yüklemeyi kapatıyorum yapıyorum tweakler aktif oluyor vs yani respring ekranında kaldımunc0ver versiyonunu mu yükselttiniz? yani örneğin önceden beta 43 iken şimdi beta 46 mı yüklüyorsunuz?
Yaşadığınız sorunları tam olarak anlatir mısınız birde unc0ver setting kısmının görüntülerini atar misin? Belki yardımcı olabilirim.öyle olunca ne oluyor?ve nasıl bir yol izlemek lazım ben öyle yaptım karmakarışık bişeyler çıktı ortaya tweak yüklemeyi kapatıyorum yapıyorum tweakler aktif oluyor vs yani respring ekranında kaldım
Bu konuyu inceleyinBöyle bir sorunla karşılaşıyorum sebebi nedir nasıl düzeltilir.
Uçak moduna alıp denedim yine aynı sorun mevcut.
Uygulamayı kapatıp cydia ya girip respring attıgımda jb çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10778
Çözdüm hocam bunların hiç birine gerek yok.Bu konuyu inceleyin
Çözüldü - uncover Error (Fatal)