Unc0ver jb hakkında

Turgut15

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar benim yaşadıklarımı herkes yaşıyor mu acaba unc0ver b49 ile jb yaptım gün içerisinde ne zaman elimi telefona atsam resping yapıyor günlük kullanımda çok zorluyor sizde de aynı durum söz konusu mu yüklerken mi hata yapıyorum yada yanlış bi tweak mi yüklü anlamadım artık bi çözümü varmıdır

Cihaz
iPhone X
Sürüm
12.0.1
Arkadaşlar benim yaşadıklarımı herkes yaşıyor mu acaba unc0ver b49 ile jb yaptım gün içerisinde ne zaman elimi telefona atsam resping yapıyor günlük kullanımda çok zorluyor sizde de aynı durum söz konusu mu yüklerken mi hata yapıyorum yada yanlış bi tweak mi yüklü anlamadım artık bi çözümü varmıdır

Bende b49 bugun kurdum bi aorun gozukmuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende de b49 yüklü.uncover a geçtiğimden beri en stabil çalışan versiyon diyebilirim.sanırım sizin tweaklerde sorun olabilir...

Dostum sana tavsiyem iCleaner ile bütün tweakleri kapatıp tek tek dene hangisini açtığında resping girdigini anlarsin

Uncover ı nasıl yükledin..PC den mi telden mi..?

Bende b49 bugun kurdum bi aorun gozukmuyor

Genellikle iş yerinde şebeke internetini kullanıyorum çok sıkıntı oluyor evde WiFi kullanıyorum bir defa ya oluyor ya olmuyor b49 gerçekten güzel stabil öncekilere göre ama dediğim gibi gün içinde kilit ekranını açıyorum resping fotoğraf uygulamasını açıyorum resping
[automerge]1554753161[/automerge]
Uncover ı nasıl yükledin..PC den mi telden mi..?

Cydia impactor ile yükledim
[automerge]1554753284[/automerge]
Dostum sana tavsiyem iCleaner ile bütün tweakleri kapatıp tek tek dene hangisini açtığında resping girdigini anlarsin
Onu da denedim aynı sadece dediğim gibi şebeke interneti kullanınca çok fazla oluyor WiFi ile bir defa olursa oluyor

Genellikle iş yerinde şebeke internetini kullanıyorum çok sıkıntı oluyor evde WiFi kullanıyorum bir defa ya oluyor ya olmuyor b49 gerçekten güzel stabil öncekilere göre ama dediğim gibi gün içinde kilit ekranını açıyorum resping fotoğraf uygulamasını açıyorum resping
[automerge]1554753161[/automerge]

Cydia impactor ile yükledim

Valla o zaman arkadaşın dediği gibi ı cleanerdan tweakleri kapatıp sonra tek tek açarak deneyeceksin...

Geri