Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Güncellemeyi silin cihazı uçak moduna alın ve jb yapın.

İndirilen güncelleme yok. Sadece güncellemw var, uyarısı var.Ben yanlış anladım evet dedim. Fakat indirilen bir jpsw yok. Otomatik güncelleme kapalı. Oradakileri silince uygulama siliniyormu?.mesela chimera?.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İndirilen güncelleme yok. Sadece güncellemw var, uyarısı var.Ben yanlış anladım evet dedim. Fakat indirilen bir jpsw yok. Otomatik güncelleme kapalı. Oradakileri silince uygulama siliniyormu?.mesela chimera?.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[/QUOTE
Şimdi Oldu ekrana sileo gelmedi.

Evet

18033048c4a64e5513930a42cd01be0a.jpg

Jailbreak oldu diyor. Sileo yok ama:)

Cihazdaki 1.0.9 sürümü silin ve Chimera 1.0.8 ile deneyin son sürümde daha önce yaşanan sileo ekrana gelmeme sorunu tekrar oluştu.
Eğer yine ekrana sileo gelmez ise 1.0.6 sürümü ile jb yapın ve sonra 1.0.8 ile deneyin

Tamam öyle yapayım. Teşekkürler. Saygılar

internet üzerinden profil imzalama yapan siteleri önermiyorum.

Maalesef impactor ile devamlı error veriyor. Onun için İnternet üzerinden imzalı olanlar daha çok işime geliyor. Kablo ayarladım denedim ve yine maalesef impactor ile hata verdi yapamadık.

Uygulamaya özgü parola oluştur apple id den
Sorun ile karşılaşırsan Cydia impactor diye forumda aratırsan çözümleri var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl olacak?.Doğrulama kodu diyorsanız onu yaptım olmuyor.

Nasıl olacak?.Doğrulama kodu diyorsanız onu yaptım olmuyor.

linkten giriş yaparak hesabından uygulamaya özgü parola oluştur ve oluşturduğun parola ile impactor / xcode sekmesinden revoke yap.
Revoke yapmadan önce Cydia impactor da impactor başlığı altına Insecure SSL ye tıkla
Daha sonra ipayı yine impactor üzerine sürükle ve hesabın ile oluşturduğun parolayı girerek yükleme yapabilirsin.

Arkadaşlar cydiadan yukledigim tweakler gozukmuyor callbarx yukledim

Ben tweakbox ile jb yaptım ona güvenmiyor şimdi sildik ama uncover ve Cydia silinmiyor ve uncover yeniden yüklenmiyor yardım eder misiniz?

Geri