Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

Şu an 12.1.1 b3 sürümündeyim 5s cihaza futurerestore ile 12.2 ye yükseltmek mantıklı mı yoksa sürümümde kalmalımıyım ?

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü :)

Merhaba 12.1.3 sürüm unc0ver jb kullanıyorum iPad Air 2 cihazım az önce lock plus pro yükledim reboot yaptı ve normal açıldı fakat tekrar jailbreak yaptığımda jailbreak tamamlanıyor respiring yapıyor ve elmaya geçip açılıyor cihaz ve cydia açılmıyor ben sorunun son yüklediğim tweak kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu tweaki nasıl silerim yada bu sorunu nasıl çözümleyebilirim.

unc0ver'a girince Ayarlar bölümünden Load Tweaks anahtarı kapalı şekilde Jailbreak yapın. Cydia'dan son Tweak'i silin ve tekrar Load Tweaks anahtarını açarak Jailbreak yapın.

İos 12.2 unc0ver jailbreak kullaniyorum. Appstore da bi uygulamaya tikladigimda appstore dan atiyor? Sorun ve cozumu nedir?

72365159acf44a31489b8874cfcf7279.jpg
Jb sonrası flaş ışığını kullanamıyorum çözümü nedir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Locallappstore veya appstore++ tarzı tweak yüklümü.
srdgny kardesim merhaba... bende unc0ver 3.3.2 versiyonu yukluydu ama bazi tweakler calisiyor bazilari calismiyordu simdi de unc0ver a girince ekran bembeyaz herhangi bir islem ekrani da gelmiyor... yardimci olablir misin?

srdgny kardesim merhaba... bende unc0ver 3.3.2 versiyonu yukluydu ama bazi tweakler calisiyor bazilari calismiyordu simdi de unc0ver a girince ekran bembeyaz herhangi bir islem ekrani da gelmiyor... yardimci olablir misin?

Yüklü unc0ver ipa silin ve yeniden yükleyin

Yüklü unc0ver ipa silin ve yeniden yükleyin
tamam hallettim... isin garibi cydia acti ordan bir tweak yukleyip respring yapmasini sagladim acildi ondan sonra da 3.3.8 ipa yi yukledim cihaz yine jailbreak oldu ama acilana kadar bayagi bir respring ekraninda kaldi sonra da acildi cihaz... cok sag ol cevabin icin

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iOS 12 jailbreak kullanıyordum 12.1.4 uncover cihaz açılıp kapanınca uncoverın sertifikası bitmiş galiba uygulamanın içine giremedim jailbreak yapamadım tekrar yüklemek istiyorum yükleyemiyorum silemiyorum ne yapabilirim acaba

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iOS 12 jailbreak kullanıyordum 12.1.4 uncover cihaz açılıp kapanınca uncoverın sertifikası bitmiş galiba uygulamanın içine giremedim jailbreak yapamadım tekrar yüklemek istiyorum yükleyemiyorum silemiyorum ne yapabilirim acaba

Cihaza hard reset atın ve Unc0ver ipa uygulama siler gibi silin.
Unc0ver ipa cydia impactor ile pc den yükleyin tekrar ve jb yapın.

tweaki yüklüyorum,springboard başlaata basıyorum ondan sonra telefon o ekranda kalıyor :/ yardım lütfen sürekli jailbreak atmak zorunda kalıyorum

tweaki yüklüyorum,springboard başlaata basıyorum ondan sonra telefon o ekranda kalıyor :/ yardım lütfen sürekli jailbreak atmak zorunda kalıyorum

Unc0ver ayarlardan restorerootfs sekmesini açın ve restore yapın. Daha sonra sekmeyi kapatıp yeniden jb yapın.
Tüm tweaklarınız silinir.

Maalesef kardeş 3utools da silmedi
Cihazınızı restore edin.

Cihazınızı restore edin.
Cydia impactor ile denesem olurum acaba
[automerge]1563912458[/automerge]
Tek yolu bumu sadece unc0veri silmem gerekiyor başka sorun yok hem TweakBox yükleyemem cydia çalışmıyorki

[automerge]1563912458[/automerge]

Tek yolu bumu sadece unc0veri silmem gerekiyor başka sorun yok hem TweakBox yükleyemem cydia çalışmıyorki

Cihazda aynı uygulamanın ipa sı yüklüyken hata verir.
chimera ipa yükleyip restorerootfs deneyin bir ihtimal silinir.

Appstore güncelleme yerine girince hemen atıyor appstoreden.
Bu sorunu yaşayan varmı?
Cihaz 5s
iOS 12.2
Unc0ver jb.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri