Aynı sorunu ben de alıyorum bu arada ios 12.2 iphone 8 +
Arkadaşlar merhaba... 12.2 Jailbreak yaptım cihazım iPhone 7 fakat bir kaç tweak ve tema yüklemesinden sonra biraz daha yükleme yapmak istediğimde bana resimde ki hatayı veriyor ve hiçbir şekilde yükleme yapmıyor.. sinir oluyorum yardımlarınıza ihtiyacım var..
Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 12678
Arkadaşlar merhaba... 12.2 Jailbreak yaptım cihazım iPhone 7 fakat bir kaç tweak ve tema yüklemesinden sonra biraz daha yükleme yapmak istediğimde bana resimde ki hatayı veriyor ve hiçbir şekilde yükleme yapmıyor.. sinir oluyorum yardımlarınıza ihtiyacım var..
Saygılarımla...Ekli dosyayı görüntüle 12678
[automerge]1563227724[/automerge]Yazılım güncellemesini Ayarlar/Genel/iPhone Saklama Alanı kısmından silin (iOS 12.x.x gibi yazar)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![]()
Jailbreak ana konusunda OTA sorunu ile ilgili spoyler var onu denermisiniz[automerge]1563227724[/automerge]
Bole hatada ben aliyorum saklama alaninda guncelleme felab yok ama ne yapabilirim ne yaptiysam olmadi ?
Afedersiniz yeniyim ve acemiyimJailbreak ana konusunda OTA sorunu ile ilgili spoyler var onu denermisiniz
merhaba cihazım iphone 7+ ios 12.2 sürümü mevcut ve jailbreak yaptım ancak jailbreak den sonra hadi ve oynakazan a giremiyorum hidejbapps gibi tweakler ile açmaya çalıştım ancak yine de açılmadılar yardımcı olur musunuz?
Hadi çalıştı ancak Oyna Kazan da hata yine devam ediyorLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.unsub tweakı ile uygulamayı ayarlarından jb dışı bırakıp denermisin.
Hadi çalıştı ancak Oyna Kazan da hata yine devam ediyor
Merhaba arkadaşlar yeniyimde.
Cihazım 7+ (12.1.3)
Jailbreaki yeni yaptım.
Cydia yı yükledim şimdi nasıl tweak yükleyeceğimi bilmiyorum. Yapmak istediğim wp+ ve youtube+ halde kullanmak. Ve animasyonları hızlandırmak. Litfen yardım edin
çalıştı çok teşekkür ederimLiberty lite tweakı deneyin
1 saat önce telefon kitlendi kendine gelmesini beklerken telefon kendini yeniden başlattı ve sonrasında Unc0ver aracı açılmamaya başladı.
Sizce sorun nedir?
Cihaz: iPhone 7+
iOS 12.1.1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Unc0ver ipa dosyasını internet üzerinden yüklediysen imzalar iptal oluyor ve çalışmıyor.
Uncover ipasını silin tekrar indirin veya
Cydia impactor ile pc den yükle.
Sizden kazandığım 3 aylık developer hesaplı unc0ver aracıydı zannedersem süresi doldu. Ben biraz önce güvenilir siteden impactor ile yükledim tek seferde jb işlemini gerçekleştirdim. Bu araç 7 günlük bunun uzun süreli olanı var mı yada nasıl yapabiliriz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba,
ios 12.2 iphone 6 jb yaparken chimera stabil olmadığı için ya çöküyor ya da otomatik reboot atıyor 30. denemem olmasına rağmen jb yapamadım bir taktik var mıdır?