Neler yeni

unc0ver Jailbreak Sorunları ve Çözumleri

iyi akşamlar.
Iphone 6s 12.4 sürümlü telefona bilgisayarla Undecimus-v3.5.0 programını yükledim, telefonda Uncover programı açılırken hemen program kapanıyor.
Sorunun çözümü var mıdır?

iyi akşamlar.
Iphone 6s 12.4 sürümlü telefona bilgisayarla Undecimus-v3.5.0 programını yükledim, telefonda Uncover programı açılırken hemen program kapanıyor.
Sorunun çözümü var mıdır?

Yüklü olan uncover silin 3.5.2 sürümünü yükleyin.

Yüklü olan uncover silin 3.5.2 sürümünü yükleyin.
dediğinizi yaptım ama aynı sorun devam ediyor.

Profil yönetimine girin ayarlardan ordan da uygulamaya güvenin.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

-İşlem yapıldı
Cydia impactor ile yüklediğinizde profil yüklenir ayarlara. Eğer profil yoksa tekrar yükleyin.
-Tekrar yüklendi.
Ama yine açılmıyorz

-İşlem yapıldı
Cydia impactor ile yüklediğinizde profil yüklenir ayarlara. Eğer profil yoksa tekrar yükleyin.
-Tekrar yüklendi.
Ama yine açılmıyorz

Cihazı kapatıp açın ve yine uygulama açılmıyorsa itunes ile restore edin cihazı yedek geri yüklemesi yapmadan yeni iphone olarak başlayın.

Cihazı kapatıp açın ve yine uygulama açılmıyorsa itunes ile restore edin cihazı yedek geri yüklemesi yapmadan yeni iphone olarak başlayın.
Yeni Iphone olarak mı Jailbreak yapılacak? Geri yükleme yapılırken telefon kapanıp acılınca tekrardan işlemlerin yapılması gerekecek.

Sorun Çözüldü!
Cydia impactor programında Xcode kısmında Revoke Certificates yaptım. Sonra tekrardan yükledim. Sorunsuz şekilde Jailbreak işlemi tamamlandı.
[automerge]1566379810[/automerge]
Benimde aynı sorun telefon aç kapa yapınca acılmıyor

Bu işlemi bir dene.
Cydia impactor programında Xcode kısmında Revoke Certificates yaptım. Sonra tekrardan yükledim. Sorunsuz şekilde Jailbreak işlemi tamamlandı.

IOS 12 jailbreak çıktığından beri 12.0.1 uncover jailbreak kullanıyordum. Bugün sistemi 12.4 e restore ettim ve Chimera jailbreak kurdum. Kullandığım tweakleri yükledim şimdilik sorun yok. Acaba chimera geçmekle doğru mu yaptım? Vakit varken uncover dönmeli miyim? Teşekkürler..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk defa jailbreak yaptım ios 12.4 iphone 7 cihazıma.

Yalnız cydiada hiçbir seçeneğe dokunamıyorum. Açılmıyor hiçbir şekilde fotoğraflarda da belli olduğu üzere sadece rengi değişiyor açılmıyor. Ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• 41BCF884-F031-49C0-8B3C-548DEED90D83.png
    41BCF884-F031-49C0-8B3C-548DEED90D83.png
    202.4 KB · Görüntüleme: 10
İlk defa jailbreak yaptım ios 12.4 iphone 7 cihazıma.

Yalnız cydiada hiçbir seçeneğe dokunamıyorum. Açılmıyor hiçbir şekilde fotoğraflarda da belli olduğu üzere sadece rengi değişiyor açılmıyor. Ne yapabilirim?

Parmağınız ile basılı tutarak sağa veya sola çekin.

Geri