ios 11.4.1 uncover ile jb yapmıştım.Şuan ve cydia ve jailbreak appleri açılmıyor yardımcı olur musunuz?
İnternet üzerinden indirdiyseniz ipa sertifikası iptal olmuştur yeniden indirip jb yapmanız gerekli.
ios 11.4.1 uncover ile jb yapmıştım.Şuan ve cydia ve jailbreak appleri açılmıyor yardımcı olur musunuz?
İndirilmiyor. Tweakbox uzerinden deniyorum ancak hareket yok. Bendede ayni sorun var arkadaslaİnternet üzerinden indirdiyseniz ipa sertifikası iptal olmuştur yeniden indirip jb yapmanız gerekli.
İndirilmiyor. Tweakbox uzerinden deniyorum ancak hareket yok. Bendede ayni sorun var arkadasla
Telefondan uzun vadeli yapabileceğimiz bir link yok mudurCydia impactor ile bilgisayardan yükleyin ipa dosyasını
Telefondan uzun vadeli yapabileceğimiz bir link yok mudur
Merhabalar iphone 7 12.1.4 cihazıma chimera jailbreakı başarıyla kurdum ama sileodan herhangi bir şey indiremiyorum tweake girdiğimde get butonuna bastığımda herhangi bir şey olmuyor hiç bir şey indiremiyorum. Sorun ne olabilir? Telefonu tekrar başlatıp tekrar jailbreak yaptım ama bir şey değişmedi
Hiçbir türlü ne bir şey yükleyebiliyorum ne de açabiliyorum geçmiş olsun. Kaldı böyle.Resimde işaretli olan yere tıklayın ve developer bölümünü seçin.
![]()
Hiçbir türlü ne bir şey yükleyebiliyorum ne de açabiliyorum geçmiş olsun. Kaldı böyle.
Yüklüydü, tekrar yüklemek için sildim. Yükleyemiyorum şimdiUnc0ver jb yüklü değilmi sizde.
Yüklüydü, tekrar yüklemek için sildim. Yükleyemiyorum şimdi

Hiçbir şey yükleyemiyorum telefona bunu nasıl yükleyebilirim onu anlamadım?
İpa dosyasını telefona yüklemeye çalışmıyor muyuz?Nerden ne yüklemeye çalışıyorsunuz da yükleyemiyorsunuz.
merhaba beyler
bu aralar uncover a bişeyler oluyor geçenlerde telefon kapanıp açıldı reprevision da uncoverın yeni sürümlerini niyeyse imzalamıyor neyse yeni sürüm uncover indirdim jb yaptım ama tabiki bütün tweakler duruyor fakat cydia üzerindeki repolar gitmiş ayrıca yüklü olan bir tweakı aratınca var olduğunu belli eden tikte aktif yani görüyor repolarım nereye gitti ?
@srdgny son yaptığımda reinstall cydia ı ben açmıştım çünkü daha önceleride o kapalıyken bu seferde yüklü tweakler çalışmıyordu ve/veya ayarlarda göstermiyordu bende her seferinde açıyordum reset cydia cache kapalı
bende repo listesinin metin belgesinde yedeği var önemli olan sorunun sebebiydi teşekkürler
Merhaba arkadaşlar jailbreakdan sonra kameramda zoom yapamıyorum, yapmaya çalışınca uygulama kitleniyor sorun ne olabilir
Teşekkürler
Nasıl düzeltebilirim?Tweak çakışmasından oluşan problemler
Nasıl düzeltebilirim?