Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Beta 43 ile jb yaptım.Ayarlardan wifi ye girince otomatik atıyor neden olabilir bi fikriniz var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar 12.1.4 sürümü iphone 6 kullanıyorum. jailbreak için beklemem mi lazım yoksa alt sürüme geçirebiliyor muyum telefonumu ?

Arkadaslar bir sorum olacak. Ben ip7 cihaza jailbreak yaptım zaten cok çeşitli tweak yükleme gibi derdim de yoktu isimi goruyor. Son sürüme güncellemeli miyim?

Bir de ip6 icin ben umudumu geçen hafta yaklaşık 10 sayfa önce bırakmıştım foruma :) şimdim görüyorum kıs gelmiş. Mobilden yükleyebilecek link var mi yoksa PC’den mi yapmam lazım?

Arkadaslar bir sorum olacak. Ben ip7 cihaza jailbreak yaptım zaten cok çeşitli tweak yükleme gibi derdim de yoktu isimi goruyor. Son sürüme güncellemeli miyim?

Bir de ip6 icin ben umudumu geçen hafta yaklaşık 10 sayfa önce bırakmıştım foruma :) şimdim görüyorum kıs gelmiş. Mobilden yükleyebilecek link var mi yoksa PC’den mi yapmam lazım?

PC‘den Yapsan daha sağlıklı olur

JailbreakTR

Telefon 15 dk arayla respring atıyor ben nasıl kapatıcam bu otomatik respring i ??

Telefon 15 dk arayla respring atıyor ben nasıl kapatıcam bu otomatik respring i ??

Otomatik Respring diye birşey yok. Sorun yaratan tweak vardır. Aşağıdaki konudan devam edin

Öyle görünüyor ben de 12.1.3 teyim 12.1.1 beta 3 yükleyene kadar imzalar kapandı bekleyeceğiz mecbur

Merak etmeyin. Şimdi A12 cihazlara bir destek çıksın ondan sonra 12.1.3-12.1.4 içinde harekete geçerler. Exploit bulunursa kolayca halledirler. Zaten Remount RootFS gibi işler önceden yapılmıştı. Mayıs-Haziran gibi görebiliriz 12.1.3-12.1.4 içinde JB.

Arkadaşlar uyumsuz tweak yüzünden elmayı yedik mecburen yazılımı güncellemek zorunda kaldım şimdi 12.1.4 sürümündeyim 12.1.3 sürümüne geceyimmi yoksa 12.1.4 sürümünde kalayımmı ne dersiniz?

Arkadaşlar uyumsuz tweak yüzünden elmayı yedik mecburen yazılımı güncellemek zorunda kaldım şimdi 12.1.4 sürümündeyim 12.1.3 sürümüne geceyimmi yoksa 12.1.4 sürümünde kalayımmı ne dersiniz?

Geri dönüş yapılmıyor mu 12.1.2 son beta sürümü ile?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Unc0ver versiyon b43te
iPhone 6 için cydia geliyor mu?
B30larda çalışmıyordu denemedim daha sonra
iOS 12.0 yüklü...

@murat üstadım a12ciler olarak jb beklemeye devam ederken;
konu başlığında jb yapmaya hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda bir bölüm yayınlayabilir misin ?
örnek olarak jb yapmadan önce muhakkak uçak moduna alın ya da işte elmada kalmamak için yapmamız gerekenler konusunda dikkat etmemiz gereken şeyleri belirtir misin, tşk.

ufak bir hatırlatma:

IOS 12.1.1 beta3’ün imzası halen açık...

IOS 12 kullanmak isteyenler geçebilir

Yeni JB aracı gayet güzel çalışıyor

JailbreakTR
Usta benim cihaz 12.1.4 (12.1.1 yada 12.1.2 ye dönemiyorum imzalar kapalı bu dediğin betanın profilini atarmısın
[automerge]1552124236[/automerge]
ufak bir hatırlatma:

IOS 12.1.1 beta3’ün imzası halen açık...

IOS 12 kullanmak isteyenler geçebilir

Yeni JB aracı gayet güzel çalışıyor

JailbreakTR
Usta profili atabilirmisin nerden indiricez

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla A12 cihazlar için jailbreak çıkacak heran

Ekli dosyalar

• 47A80A5B-B199-4A76-820A-C1604741EAE4.png
    47A80A5B-B199-4A76-820A-C1604741EAE4.png
    559.1 KB · Görüntüleme: 36
Geri