Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Selamunaleyküm beyler jb 12.1 nasıl kurabilirim acil yardım ...
[automerge]1551428657[/automerge]
Yahu arkadaşlar olmuyor birtürlü telefonuma bilgisayarsız jailbreak 12.1 kuramıyorum beynim sulandı herkez birşey söylüyor herkez birşey paylaşmış tek istediğim cydia yı 12.1 iphone 7 telefonuma kurmak birisi yardım etsin artık gerçekten çok sıkıldım kafam çok bulandı
[automerge]1551428679[/automerge]

[automerge]1551428800[/automerge]
Yahu konu açıyorum açtığım konu kapanıyor tamam konusu daha önce açılmış ama ben bilmiyorum lütfen birisi yardım etsin artık LÜTFEN...

Aşağıdaki adrese girerek ana sayfadan one-Click jailbreak i tıklayarak jb yapabilirsiniz. Yada beta36, beta38 versiyonlarını indirip kurarak jb işlemi yapabilirisiniz.

Son düzenleme:
Ne çok carplay kullanan adam varmış ki be. Bizde hala pioneer....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün carplayde youtube izledim telefonu mu yeniden icat edildi yoksa araba mı bilemedim :) bir de bir sorum olacak. ngxplay üzerinden çalıştı carbridge çalışmadı sanırım. ngxplay de youtube u çektim (diğer uygulamaları denemedim) önce sanki mesaj uygulaması gibi algılıyor. siri okunmamış mesajları mı yoksa yeni bir mesaj mı" diye soruyor yeni diince youtube açılıyor. böyle mi?

Yardımcı olacak kimse yok mu repo yükledikten sonra cydia aktifleştirildi sonra tekrardan aktifleştiremedim yardımcı olın lütfen

Yardımcı olacak kimse yok mu repo yükledikten sonra cydia aktifleştirildi sonra tekrardan aktifleştiremedim yardımcı olın lütfen

Uncoverden reinstall cydia yı aç tekrar jb yap

Hata alıyorum jailbreak yaptığımda

Yardımcı olacak kimse var mı
İphone 8 ios 12.1 yüklü

79f3e7df690962aee4f38708331f105f.jpg
bu hatayı alıyorum

Uncoverden reinstall cydia yı aç tekrar jb yap

Şimdi onu yaptım 38 e kadar yükleyip kapandı sonra dönmeye başladı 7 dk döndü açmadı tlfonu bende kapama düğmesine bastım açtım yapmıyor o repodan sonra oldu ne olacaksa yaa bu ne arkadaş 2 yıldır bekliyorum hemen hemen jb yi cenabetmiyiz nedir arkadaş

Şimdi onu yaptım 38 e kadar yükleyip kapandı sonra dönmeye başladı 7 dk döndü açmadı tlfonu bende kapama düğmesine bastım açtım yapmıyor o repodan sonra oldu ne olacaksa yaa bu ne arkadaş 2 yıldır bekliyorum hemen hemen jb yi cenabetmiyiz nedir arkadaş

Önce Abdest hocam

Önce Abdest hocam

Aldım bastım gene olmadı 😂😂😂
[automerge]1551442261[/automerge]
Afc2add yüklü olsaydı unuttum onu yüklemeyi ozaman pc üzerinden o repoyu silip yapardım ama başka bir yöntem bilmiyorum lütfen yardımcı olun ve jailbreaktr reposunu yüklemeyin sıkıntı o repoda :))

Ota dosyası yok güncelleme denetlenemiyor hatası veriyor bir de.

TvOs profili yüklemiş miydiniz? Yüklü ise silip yeniden deneyin. Olmazsa hard reset atıp tekrar deneyin. Otomatik güncellemelerin de kapalı olduğuna dikkat edin.

Tekrar jb yap bende de bazen respring ekranında kalıyor hardreset ile jb siz açıyorum load tweak seçeneğini kapat tekrar jb yap bir tweakın da sorun var

Tekrar jb yap bende de bazen respring ekranında kalıyor hardreset ile jb siz açıyorum load tweak seçeneğini kapat tekrar jb yap bir tweakın da sorun var

Bütün tweakkeri silim mi

Arkadaşlar b38’i telefondan yüklemek için bir site var mı şu anda? Tweakbox’da B37 var.

İOS 11. 0' Jailbreak bırakıp iOS 12.1.2'ye geçiş yaptık 1 haftadır JB kullanamıyorum.
Cihaz 4K iPhone 6

Uncover Cydia'da sorun olduğunu ve Substreak 4K'da düzgün çalışmıyor diyor, Saurik in işi çok fazla (Cydi geliştiricisi) ne zaman yanıt verirse o zaman yayınlarım diyor.

Sauirik Cydi geliştirici eskisi gibi değil, 2015'den sonra pek bu işlerle ilgilenmedi, arada bakıyor ama adam artık yaşıda geçti, son durum ne olur bilinmez..

15 gün içerisinde CYDİA desteği gelmezse, gidip sıfır kutu iPhone X alacağız mecbur

bugün carplayde youtube izledim telefonu mu yeniden icat edildi yoksa araba mı bilemedim :) bir de bir sorum olacak. ngxplay üzerinden çalıştı carbridge çalışmadı sanırım. ngxplay de youtube u çektim (diğer uygulamaları denemedim) önce sanki mesaj uygulaması gibi algılıyor. siri okunmamış mesajları mı yoksa yeni bir mesaj mı" diye soruyor yeni diince youtube açılıyor. böyle mi?
Hocam önce carplayı açtırmak mı lazım servisten ? Fazla fiyat istiyor servis bu tweakle açılıyor mu yoksa carplayi açık olan araç için alternatif düzenlememi yapılıyor ?

arkadaşlar jeniden unc0ver indirdim jb yapmak istiyorum ama ayarlar masıl olmalıydı acaba. hata veriyor
da3b75b646cb98fb298a7a8a50578d03.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arkadaşlar jeniden unc0ver indirdim jb yapmak istiyorum ama ayarlar masıl olmalıydı acaba. hata veriyor
da3b75b646cb98fb298a7a8a50578d03.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayarlar doğru hata dediğiniz nedir

Geri