Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

3e70d141f20424426f2b30c906c91a41.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Cihazım 6s plus 11.2.6 da jailbreak yapmıştım 12 ye pc olmadan nasıl jailbreakı kaybetmeden geçebilirim?

iPhone xsmax için ne diye bilgi verirsiniz xsmax artık uyumlu diye mi yoksa B34 falan filan yazıyorsunuz guncelleme geldi gibi mi bilgi verisiniz hergun takip ediyorum da sayfayı heran cıkar diye sizden haberler bekliyorum

iPhone xsmax için ne diye bilgi verirsiniz xsmax artık uyumlu diye mi yoksa B34 falan filan yazıyorsunuz guncelleme geldi gibi mi bilgi verisiniz hergun takip ediyorum da sayfayı heran cıkar diye sizden haberler bekliyorum

A12 ve Cihaz adı şeklinde bildirim göndereceğiz meraklanmayın :okay:

Merhaba arkadaşlar. Cihazım 6s plus 11.2.6 da jailbreak yapmıştım 12 ye pc olmadan nasıl jailbreakı kaybetmeden geçebilirim?
Yalnızca 12.1.1 Beta3 sürümünü bilgisayar üzerinden kurabilirsiniz. Jailbreak kaybetmeden geçiş yapılmaz ama bahsettiğim sürümde tekrar jailbreak yapabilirsiniz

A12 ve Cihaz adı şeklinde bildirim göndereceğiz meraklanmayın :okay:

Yalnızca 12.1.1 Beta3 sürümünü bilgisayar üzerinden kurabilirsiniz. Jailbreak kaybetmeden geçiş yapılmaz ama bahsettiğim sürümde tekrar jailbreak yapabilirsiniz
Murat bey bana bildirim geldi 5s 12.01 için ama bulamadım nerden indireceğimi? Yardımcı olur musun
[automerge]1551377473[/automerge]
Murat bey bana bildirim geldi 5s 12.01 için ama bulamadım nerden indireceğimi? Yardımcı olur musun

Ekli dosyalar

• 83218680-B3F1-4083-8F00-87BDD3D4C1D8.png
    83218680-B3F1-4083-8F00-87BDD3D4C1D8.png
    222.7 KB · Görüntüleme: 31
[automerge]1551377473[/automerge]
Merhaba, kısmi bir destek eklendi Cydia kurulamıyor maalesef. Bunun içinse Saurik'i beklemeniz gerekiyor açıklamasını yaptı aracın geliştiricisi.

Edit: Tam destek eklendiğinde tekrar bildirim göndereceğiz

5S cihazıma az önce jailbreak yaptım.Cydia önümüzdeki güncellemelerde gelir ancak bir sorum var. Cydia olmadan filza gibi yerler aracılığıyla tweak yükleyebiliyorduk onu yapabilir miyiz ?

5S cihazıma az önce jailbreak yaptım.Cydia önümüzdeki güncellemelerde gelir ancak bir sorum var. Cydia olmadan filza gibi yerler aracılığıyla tweak yükleyebiliyorduk onu yapabilir miyiz ?

sanırım olmuyor. ben de benzer bir soru sormuştum beklemeniz gerekir dediler.

arkadaşlar ben ip7 jailbreak kurdum. önce bazı programları açamadığım için liberty kurdum ve sorunu çözdüm. öncesinde de sorun varmıydı bilmiyorum ama instagram açılmıyor. bunun dışında carplay ve ngxplay yükledim. başka da bir tweak çekmedim. çözümü nedir ne yapmam gerekir? sorunlar kısmına yazdım da dönüş olmadı burdan da sorayım dedim acil bi cevap bulmam gerekiyor

mrb arkadaşlar hayırlı olsun 12.1.4 den 12.1.2 ye dönüş varmı.
[automerge]1551382749[/automerge]

Cydia Substrate olmadığı için tweak kurulumu yapılamaz maalesef. Substrate bağımlılığı bulunan tweakleri kurmak imkansız şuan için.

Jailbreaktr repo tavsiyesi konumuza bakabilirsiniz. Geliştiricilerin resmi repoları mevcuttur.
Kardeşim sizin repoyu yüklerken tam bitecekken tlfon kapandı sonra cydianın aktifleşmesi gitti bir türlü aktifleştiremedim kaç kez tlfondan yükledim dönüp durdu açıldığında aktif olmadı yardımcı olurmusunuz

RootlessJB kurun. Deb dosyalarını indirip Filza ile otomatik kurabilirsiniz. Unc0ver’a artık pazar günü 5S,6 desteği gelir.

Selamunaleyküm beyler jb 12.1 nasıl kurabilirim acil yardım ...
[automerge]1551428657[/automerge]
Yahu arkadaşlar olmuyor birtürlü telefonuma bilgisayarsız jailbreak 12.1 kuramıyorum beynim sulandı herkez birşey söylüyor herkez birşey paylaşmış tek istediğim cydia yı 12.1 iphone 7 telefonuma kurmak birisi yardım etsin artık gerçekten çok sıkıldım kafam çok bulandı
[automerge]1551428679[/automerge]

[automerge]1551428800[/automerge]
Yahu konu açıyorum açtığım konu kapanıyor tamam konusu daha önce açılmış ama ben bilmiyorum lütfen birisi yardım etsin artık LÜTFEN...

Son düzenleme:
Geri