Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

şöyle bir tweak var

dostum ilgine çok teşekkür ederim ama olmuyor dedim ya 4 yıldır çözemedim. 2 tane farklı iptv hackerının bayiliğini yapmaktayım sadece bu turkcell tv deki kanalları onlar streaming bile yapamıyor nasıl bir şifreli sistem kurdularsa heryeri çözen insanlar. Varsa iletişimde olduğunuz tweak geliştirici ona para göndermeye bile razıyım şu uygulamayı jailbreakle çalıştırabilmek için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dostum ilgine çok teşekkür ederim ama olmuyor dedim ya 4 yıldır çözemedim. 2 tane farklı iptv hackerının bayiliğini yapmaktayım sadece bu turkcell tv deki kanalları onlar streaming bile yapamıyor nasıl bir şifreli sistem kurdularsa heryeri çözen insanlar. Varsa iletişimde olduğunuz tweak geliştirici ona para göndermeye bile razıyım şu uygulamayı jailbreakle çalıştırabilmek için

Özelden yazdım dostum bi bakıver. Senin için birşeyler buldum galiba.

Arkadaşlar aklımda küçük soru işareti bırakan bir olay var. Şimdi ben jailbreak'i Undecimus v.3.0.0 b31.ipa ile yaptım. Lakin dün gece telefonu yeniden başlatmam gerekti haliyle jb gitti. Tekrar tekrar yapmama rağmen 5 veya 6'cı denemem de aktif oldu jailbreak. Şimdiki ipa uncover aracını silsem en güncel olanını indirip bir dahaki restart sonrası Jailbreak de sorun yaşarmıyım ( Tweaklar temalar repolar vs) silinir mi ? Lakin sorun olmayacaksa en son sürümünü indirip şimdikini sileceğim.

Arkadaşlar aklımda küçük soru işareti bırakan bir olay var. Şimdi ben jailbreak'i Undecimus v.3.0.0 b31.ipa ile yaptım. Lakin dün gece telefonu yeniden başlatmam gerekti haliyle jb gitti. Tekrar tekrar yapmama rağmen 5 veya 6'cı denemem de aktif oldu jailbreak. Şimdiki ipa uncover aracını silsem en güncel olanını indirip bir dahaki restart sonrası Jailbreak de sorun yaşarmıyım ( Tweaklar temalar repolar vs) silinir mi ? Lakin sorun olmayacaksa en son sürümünü indirip şimdikini sileceğim.

sorun olmaz fakat yeni versiyonla jb yapmadan önce apple file con tweakini kaldır yeni versiyonla jb yaptıktan sonra kur.

Ya arkadaşlar sinir oldum JB süresi doldu PC ile kurmak istiyorum son sürüm jb iPa’sını nerden kuracağım link varmı bide merak ettiğim onunda süresi olacakmı? Teşekkürler

Ya arkadaşlar sinir oldum JB süresi doldu PC ile kurmak istiyorum son sürüm jb iPa’sını nerden kuracağım link varmı bide merak ettiğim onunda süresi olacakmı? Teşekkürler
Evet dolar. Ben şuan b36 yı kurdum bunda da imza süresi 6gün.

Son sürüm ipasını,
Buradan indirebilirsin. Telefon yeniden başlamadığı sürece, tekrar jb yapmak zorunda değilsin.

Ekli dosyalar

• D7EDFD4E-8A8D-4B7A-B040-9D81EF4C4996.png
    D7EDFD4E-8A8D-4B7A-B040-9D81EF4C4996.png
    701 KB · Görüntüleme: 34
İgnitiondan B32 kullanıyorum benimkinde 264 gün yazıyordu açılmıyor şuan mecbur b36 kuracağım

Arkadaslar merhaba. Bir sorum olacak. Elimde iOS 11 yüklü iPhone 7 var. Güncelleme yapacağım. Normalde sürüm düşürmek icin imzalar açıkken kayıt yapilmasi gerekiyor biliyorum ama yükseltmek icin de aynisi gerekiyor mu? Su an sürümü kac yapmam lazım? Sırf car Play’de YouTube izleyebilmek icin jb yapmak istiyorum :D

Uncover b37 yayınlandı 4k cihazlara destek verildi iphone 5s/6/6 plus

Arkadaşlar telefondayım mobil link atabilecek varmı ?

Arkadaşlar telefondayım mobil link atabilecek varmı ?

Kısmi olarak destek sağlandı diyor da umarım elmada kalmayız

6d551744ead4f38f427d99283e7810d7.jpg
yardım lütfen

Bu uncover'in süresi var?
O bitince ne olacak?
Sınırsız yapma şansımız var mı?
Veya en uzun süreli olanın linkini atar mısınız?

Geri