Merhaba arkadaşlar, şuan 6s+ 12.0.1 sürümde uncover 3.00 beta 32 versiyon jeilbreaki sorunsuz kullanmaktayım, sadece bazen appleri taşırken safe moda atıyor(Cylinder tweak ten kaynaklı test ettim) bunun dışında bi sıkıntım yok.Gelişmeleri izledeğim kadarıyla baya bi güncelleme hatalardan dolayı geri çekildi kullandığım sürümde dahil.Admin arkadaşlardan rica ediyorum hatta bu konu hakkında konu açarsanız daha faydalı olur; ben jailbreaki Ignitiondan PC olmadan kurdum(İmzalama süresinin uzun olmasından dolayı) şimdi b34 sürümü yüklemek istiyorum yine ıgnitiondan (çeşetli iyileştirmelerden dolayı) , uncoveri nasıl kaldıracağım (ayrıntılı bir şekilde anlatın lütfen) yeni betada reload system daemons seçeneği aktifmi pasifmi olacak, temiz bi kurulum olsun elmada kalmak istemiyorum biraz uzattım ama herkesin faydalanması açısından bu konu önemli şimdiden teşekkür ediyorum.
iPhone 6 ve iPhone 5S için destek geldi.!
b34 duruyor hala nerden gördünüz hocam ?iPhone 6 ve iPhone 5S için destek geldi.!
geç geç![]()
Paylaşsana kanka kaç aydır bekliyoruziPhone 6 ve iPhone 5S için destek geldi.!
teşekkür ederim. aynen sizin dediğiniz gibi oldu. sanırım ota yazılımı kalmış Allah tan 12.1.1 beta 3 dönüş yaptım. bu şekilde çözüme kavuştu. şuan jailbreakli teşekkürler
iPhone 6 ve iPhone 5S için destek geldi.!
İphone 6s kullanıyorum. Sürümüm 11.2.6 jb li şuanda. 12.0 / 12.1.2 sürümlerine geçebilir miyim ?
benim cihaz ios 12.1 ben yapamıyor muyum şimdi ?
ben de sadece ios 12 ile 12.1.2 sandım
12.1.1 beta 3 linkini paylaşabilir misiniz nereden bulabilirim hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayır şuan sadece 12.1.1 beta 3 sürümüne geçip jailbreak yapabilirsin. Ben az önce yaptım puan jailbeeakli cihazdan yazıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mevcut Jb yi kaldırmam gerekiyor mu yoksa sürüm yükselttiğim için zaten her şey gidecek mi ?