Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

ignition da bulabilirsiniz. (mobil kurulum)
[automerge]1550908890[/automerge]

Hocam İgnition da var bilgisayar olmadan kurabilirsiniz.

4293aaafb33982a166bd0f04838971e0.jpg
Çözümü varmıdır ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İndirdiğin araçla yapıyorsun zaten Jailbreaki

tamam abi yapıp haber ederim ben indirdim güven dedim daha tıklamadım yedek felan almama gerel varmı iphone 8plus sürüm 12.1.2 kurmadan önce yapmam gereken bişi

tamam abi yapıp haber ederim ben indirdim güven dedim daha tıklamadım yedek felan almama gerel varmı iphone 8plus sürüm 12.1.2 kurmadan önce yapmam gereken bişi

Açıp jailbreak butonuna bas 3 kere kapanıp açılacak, daha sonra cydia’nın gelmesi gerekiyor. Youtube’da kurulum videoları var izleyebilirsin

Açıp jailbreak butonuna bas 3 kere kapanıp açılacak, daha sonra cydia’nın gelmesi gerekiyor. Youtube’da kurulum videoları var izleyebilirsin

teşekkür ederim ederim abi cydia itina ile kuruldu çok sağolasın şimdi sıra repolarda abi..
[automerge]1550915730[/automerge]

şimdide cydia uygulamadan atıyor yaa anlamadım gitti

birde cydia kaldırmamız felan gereklimi reboot dan sonra abi tekrar kurmak için hala atıyor anlamış değilim yada kompla nasıl kalkar ki tekrar kurayım

Cydia kurulu zaten telefonda. Cihazı yeniden başlat jb deaktif olacak, yeniden jb yap açılması lazım

Geri