Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Merhabalar
Bu sabah tweakler çalışmadı telefonu yeniden başlattım daha sonra uncovera giremedim. Tekrar yüklemek istediğim de mobil olarak indireceğim bir yer bulamadım. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?

Merhabalar
Bu sabah tweakler çalışmadı telefonu yeniden başlattım daha sonra uncovera giremedim. Tekrar yüklemek istediğim de mobil olarak indireceğim bir yer bulamadım. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
Şuanda imza servisleri yine kapalı durumda. 3uTools ile yükleyebilirisin bilgisayardan.

Slm

iPad mini iOS 12.4 var bunu jailbreak yapa bilirmiyim

Windows ile

Ikinci sorum

iphone x icin shsh Larim var (12.4.1-13.2-13.2.2-13.2.3-13.3) bunlar ile ne zaman geri dönüs yapa bilirim???

telefonum suan 13.2.2 de

Slm

iPad mini iOS 12.4 var bunu jailbreak yapa bilirmiyim

Windows ile

Ikinci sorum

iphone x icin shsh Larim var (12.4.1-13.2-13.2.2-13.2.3-13.3) bunlar ile ne zaman geri dönüs yapa bilirim???

telefonum suan 13.2.2 de

A11 işlemcilere boot nonce değişikliği yapabilen bir araç yayınlandığında geri dönebilirsiniz.

Selamünaleyküm ios 13.3 ten 12.4 e geçme şansım yok mu bende jailbreak yapmak istiyorum jailbreaksiz olduğu için androide geçmeyi bile düşünüyorum 😬

Selamünaleyküm ios 13.3 ten 12.4 e geçme şansım yok mu bende jailbreak yapmak istiyorum jailbreaksiz olduğu için androide geçmeyi bile düşünüyorum

A 12 / A 13 değilse cihazın... checkra1n aracı ile Jailbreak mevcuttur...

IPad mini 3 üzerinde 12.4 var jb yapa bilirmiyim
[automerge]1577216026[/automerge]
IPad mini 3 e unvover ile mi jb atayim

yadaChimera Jailbreak iOS 12.0 - 12.4 ile mi atayim??

Son düzenleme:
IPad mini 3 üzerinde 12.4 var jb yapa bilirmiyim
[automerge]1577216026[/automerge]
IPad mini 3 e unvover ile mi jb atayim

yadaChimera Jailbreak iOS 12.0 - 12.4 ile mi atayim??

Uncover ile jb yapabilirsiniz (cihaza Uncover ipa yüklemek için 3utools kullanabilirsiniz)
Checkra1n ile jb yapabilirsiniz ( cihaza checkra1n jb aracını yüklemek için mac kurulu bir pc ye ihtiyacınız olacak)

Uncover ile jb yapabilirsiniz (cihaza Uncover ipa yüklemek için 3utools kullanabilirsiniz)
Checkra1n ile jb yapabilirsiniz ( cihaza checkra1n jb aracını yüklemek için mac kurulu bir pc ye ihtiyacınız olacak)
Ben yapamadım electra yükledi kendisi otomatik iOS sürümümü seçtiğimde. Sürümüm 11.2.1
Başka bir şekilde yapma ihtimalim var mı 3utools ile?

Ben yapamadım electra yükledi kendisi otomatik iOS sürümümü seçtiğimde. Sürümüm 11.2.1
Başka bir şekilde yapma ihtimalim var mı 3utools ile?

Safari üzerinden (uygulama yükleme sitelerinden) Uncover ipa yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Windows ile yapma imkanim yok mu??? Itools yüklü

Şu an için Pc üzerinden Uncover ipa yüklenmiyor. Site üzerinden yüklemeyi deneyin.

cevabin icin cok tsk ederim site üzerinden derken biraz aca bilirmisin ipad mini 3 ile hangi siteye girip deniyeyim ,, link vere bilirmisin kusura bakma lütfen 5 yasinda cocgum var localapstore kurmak icin acele edip duruyom :) oyun icinde parali seylere tiklayip duruyor :)

cevabin icin cok tsk ederim site üzerinden derken biraz aca bilirmisin ipad mini 3 ile hangi siteye girip deniyeyim ,, link vere bilirmisin kusura bakma lütfen 5 yasinda cocgum var localapstore kurmak icin acele edip duruyom :) oyun icinde parali seylere tiklayip duruyor :)

arkadaşlar bilgi olması açısından yazıyorum.impactor bozulması ardından benim de uncover aracım bozulmuş ve jb yapamamıştım... uzun bir süre saurik abimizin impactoru güncellemesini bekedim. aralık ayı sonu gibi bişiler demişti.. baktım geleceği yok el mahkum dedim 3utools yükledim. uncover aracı yüklendi. ilk deneme de jailbreak başarılı diyip dondu... ikinci seferde reload system deamons özelliğini pasif edip denedim ve sorunsuz jb yaptım. eski tweaklerim ayarlım vs komple duruyordu.. şuan bir sıkıntı yok gib.. umarım böyle devam eder :)

merhaba iphone 6 12.1.4 sürümünde kaç gündür jb yapmaya çalışıyorum ama bir yolunu bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır ?

3Utools ile unc0ver yükleyin
3uTools unc0ver desteği vermiyor sanırım. Herhangi bir seçenek olmaksızın direk Electra yüklüyor. 11.3.1 yüklü ipade. AltStore'da hata veriyor. Yüklenmyor şu program:( Daha önceden keşke electra ile jb yapsaydım. Şimdi electra da jb yapmıyor.

3uTools unc0ver desteği vermiyor sanırım. Herhangi bir seçenek olmaksızın direk Electra yüklüyor. 11.3.1 yüklü ipade. AltStore'da hata veriyor. Yüklenmyor şu program:( Daha önceden keşke electra ile jb yapsaydım. Şimdi electra da jb yapmıyor.

Aslında bu tür siteleri hiç önermem ama malum Cydia Impactor çalışmadığı için geçici olarak burdan yükle..

Aslında bu tür siteleri hiç önermem ama malum Cydia Impactor çalışmadığı için geçici olarak burdan yükle..

Dostum daha önceden unc0ver ile JB yaptığımdan tekrar unc0ver yüklemem gerekmiyor mu? Yani sorunun özeti önceden unc0ver ile jb yapılmış bir telefon electra ile aktif edilebilir mi?

Edit: Aynı siteden unc0ver yükledim. Başarılı oldu. Teşekkürler @efsane6

Son düzenleme:
Geri