Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Bugun yeni ip7 128gb tel aldim sürümü 12.4.1 de. unc0ver desteklemiyor mu? Yanlis bisey yapmak istemiyorum. Bu sürümde kalayim mi 13 e geceyim mi arkadaşlar?

Mac i olmayanlar reprovizyon la otomatik imzalama yapip çözebiliyorlar mi bu sorumu? Mac var ama her zaman ulasabilecegim bi sey degil.

Son düzenleme:
Güzel haber! iOS 12.4.1-12.4.2'ü kapsayan bir açık bulundu(12.4.3 sürümü hakkında bir bilgim yok). 12.4.1 sürümünde A12 dahil tüm kullanıcılar jailbreak yapabilecek.

ios 11.3.1'de unc0ver'ı nasıl indirebilirim?
impactor puf puf olmuş, 3utools yine salak salak işlerin peşinde.

Tweakbox
Appvalley
İosninja
İgnition
Silzee
Sitelerini deneyin twitterdan imzalarını kontrol edebilirsin paylaşıyorlar imzalandığında

Ayrıca pcden 3utools da kullanabilirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tweakbox
Appvalley
İosninja
İgnition
Silzee
Sitelerini deneyin twitterdan imzalarını kontrol edebilirsin paylaşıyorlar imzalandığında

Ayrıca pcden 3utools da kullanabilirsiniz

Yok Başkan Çalışmıyor Hiç Biri

ipa dosyasını indirirken virüs algıunaldı deyip iptal ediyor indirmeyi. Pc yi kırıcam ne yaptıysam indiremedim

ipa dosyasını indirirken virüs algıunaldı deyip iptal ediyor indirmeyi. Pc yi kırıcam ne yaptıysam indiremedim

Antivirüs programı varsa devre dışı bırakın.
Aynı şekilde Windows güvenlik duvarını da devre dışı bırakın.

Güvenlik duvarını kapadım anti virüs prog sildim indiriyor bu sefer ama bir türlü yükleme yapmıyor devamlı 71 kodlu hatayı verdi.

Arkadaşlar yüklü profilin süresi bitti sanırım,cihaz kapanıp açıldı kendi kendine,şimdi mevcut olan unc0ver i sildim ama yenisini 3utools veya impactor dan yükleyemiyorum,nasıl yapılacak,çalışan profil yokmu şimdi

3utools ile halledilebilir deniyor.
Son sürüm hangisi ? 2,37.007 bu değil mi?
Burada jailbreak kısmında 11.0 12.1.2 jailbreak görünüyor.
12.4 yok

Geri