Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Unc0ver ota sorunu için önce cihazdaki beta profilini silmelisin cihaz reboot edecek cihaz açılınca ayarlardan yazılım güncellemeye gir ve ota güncellemesini indir (otamatik güncellemeyi kapalı konuma getir) daha sonra saklama alanından ota güncellemesini sil ve tekrardan tv os12 beta profilini kur ve jb yap

Oto güncellemesini nasıl siliyoruz?

Arkadaslar 12.1.4 surumunde jb deyim. 12.2 shsh2 kaydim var. 12.2 ye yukseltiyimmi sizce ? Sonucta daha guncel bir surum ? Lutfen cevap verin bu konuya ne zaman soru sorsam cevaplanmiyor..

Arkadaslar 12.1.4 surumunde jb deyim. 12.2 shsh2 kaydim var. 12.2 ye yukseltiyimmi sizce ? Sonucta daha guncel bir surum ? Lutfen cevap verin bu konuya ne zaman soru sorsam cevaplanmiyor..
Sonuç olarak jb yapmışsın bence kal 12.2ye geçerken hatalarla felan karşılaşabilirsin bence değmez :)

Sürümden memnunsan gerek yok diye düşünüyorum. Geçiş işlemi şuanda riskli biraz daha bekleyin sonuçta shsh kayıtların varmış

tvos silmeme rağmen yazılım güncellemesi kısmına giremiyorum güncelleme denetlenemiyor hatası alıyorum yardım edebilirimsiniz lütfen

Sürümden memnunsan gerek yok diye düşünüyorum. Geçiş işlemi şuanda riskli biraz daha bekleyin sonuçta shsh kayıtların varmış
Kanka benim karin agrim asil appstore da bazi 1passwords gibi uygulamalar en dusuk 12.2 istemeye baslamis.. dedim acaba hani eski surum diye sonradan bas agritirmi appstoredan bisey indiriken. Tırstım biraz jb ciktigi gibi surum guncelligini kayipmi etti dedim.?

tvos silmeme rağmen yazılım güncellemesi kısmına giremiyorum güncelleme denetlenemiyor hatası alıyorum yardım edebilirimsiniz lütfen

**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**

İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.

1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin

2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin
hepsini yapıyorum ama yazılım güncelleme(güncelleme merkezi) kısmına giremiyorum güncelleme denetlenmiyor hatası alıyorum.

Dostlar unc0ver az önce sildim süresi bittiği için.Daha önce burdan yüklemiştim olmuştu şimdi sitede hata veriyor.Telefondan indiriyorum sağlam link alabilimiyim.

Slm arkadaşlar unc0ver v3.3.0 b5 çıktı iphne X de 12.2 sorunsuz çalısıyor çogu 12.1.2 tweak çalıstırıyor bizzat denedim
[automerge]1562975687[/automerge]
Dostlar unc0ver az önce sildim süresi bittiği için.Daha önce burdan yüklemiştim olmuştu şimdi hata veriyor.Telefondan indiriyorum sağlam link alabilimiyim.
silzee.com

şuan yazılım güncelleme kısmına girebildim güncellemeyi indir ve yükle dedim indirdikden sonra otamatik kurmaz dimi bunu patlamayalım boşuna

hepsini yapıyorum ama yazılım güncelleme(güncelleme merkezi) kısmına giremiyorum güncelleme denetlenmiyor hatası alıyorum.

Cihaz ayarlarından tüm ayarları sıfırla deneyin.
Dikkatli olun ota güncelleme hızlı iniyor ve yükleniyor. Güncelleme kontrol edin Saklama alanından silin.

Sadece indireceksiniz yüklemeyin sakın

96ec5357b4e422cba8b173fedd0fc45c.jpg
şuan bu şekilde otamatik yüklenmez dimi çünkü sadce indir ve yükle vardı ona bastım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

96ec5357b4e422cba8b173fedd0fc45c.jpg
şuan bu şekilde otamatik yüklenmez dimi çünkü sadce indir ve yükle vardı ona bastım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oto güncelleme kapalı olduğu sürece güncellemez. Fakat apple bu ne yapacağı belli olmaz
İndirme bitince saklama alanından ota güncellemesini silin (cihazın başından ayrılmayın)

Geri