saklama alanından nasıl silicez yeniyim bilmiyorum
Unc0ver ota sorunu için önce cihazdaki beta profilini silmelisin cihaz reboot edecek cihaz açılınca ayarlardan yazılım güncellemeye gir ve ota güncellemesini indir (otamatik güncellemeyi kapalı konuma getir) daha sonra saklama alanından ota güncellemesini sil ve tekrardan tv os12 beta profilini kur ve jb yap
Oto güncellemesini nasıl siliyoruz?
iphone 8 ios 12.2 beta5 ile jailbreak yaptım.şuan için tek sıkıntı cydia içerisindeki bazı sekmeler tıklanıyor ama çalışmıyor
Betalar açık mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mesajları yukarı doğru okuyun, paylaştım nasıl silineceğini.
Sonuç olarak jb yapmışsın bence kal 12.2ye geçerken hatalarla felan karşılaşabilirsin bence değmez :)Arkadaslar 12.1.4 surumunde jb deyim. 12.2 shsh2 kaydim var. 12.2 ye yukseltiyimmi sizce ? Sonucta daha guncel bir surum ? Lutfen cevap verin bu konuya ne zaman soru sorsam cevaplanmiyor..
Sürümden memnunsan gerek yok diye düşünüyorum. Geçiş işlemi şuanda riskli biraz daha bekleyin sonuçta shsh kayıtların varmışArkadaslar 12.1.4 surumunde jb deyim. 12.2 shsh2 kaydim var. 12.2 ye yukseltiyimmi sizce ? Sonucta daha guncel bir surum ? Lutfen cevap verin bu konuya ne zaman soru sorsam cevaplanmiyor..
Güncelleme gözükmüyor?
Kanka benim karin agrim asil appstore da bazi 1passwords gibi uygulamalar en dusuk 12.2 istemeye baslamis.. dedim acaba hani eski surum diye sonradan bas agritirmi appstoredan bisey indiriken. Tırstım biraz jb ciktigi gibi surum guncelligini kayipmi etti dedim.?Sürümden memnunsan gerek yok diye düşünüyorum. Geçiş işlemi şuanda riskli biraz daha bekleyin sonuçta shsh kayıtların varmış
tvos silmeme rağmen yazılım güncellemesi kısmına giremiyorum güncelleme denetlenemiyor hatası alıyorum yardım edebilirimsiniz lütfen
hepsini yapıyorum ama yazılım güncelleme(güncelleme merkezi) kısmına giremiyorum güncelleme denetlenmiyor hatası alıyorum.**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**
İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.
1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin
silzee.comDostlar unc0ver az önce sildim süresi bittiği için.Daha önceLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.burdan yüklemiştim olmuştu şimdi hata veriyor.Telefondan indiriyorum sağlam link alabilimiyim.
şuan yazılım güncelleme kısmına girebildim güncellemeyi indir ve yükle dedim indirdikden sonra otamatik kurmaz dimi bunu patlamayalım boşuna**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**
İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.
1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin
hepsini yapıyorum ama yazılım güncelleme(güncelleme merkezi) kısmına giremiyorum güncelleme denetlenmiyor hatası alıyorum.
şuan yazılım güncelleme kısmına girebildim güncellemeyi indir ve yükle dedim indirdikden sonra otamatik kurmaz dimi bunu patlamayalım boşuna
Sadece indireceksiniz yüklemeyin sakın
şuan yazılım güncelleme kısmına girebildim güncellemeyi indir ve yükle dedim indirdikden sonra otamatik kurmaz dimi bunu patlamayalım boşuna
oto güncellemem kapalı sadece merak ettiğim bu dakika bittikden sonra bana sormadan direk cihaza kurmaya başlamaz değilmiSaklama alanından ota güncellemeyi silin ve otomatik güncellemeler kapalı yapın. Ardından linkten tv os12 beta profilini yükleyin
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
şuan bu şekilde otamatik yüklenmez dimi çünkü sadce indir ve yükle vardı ona bastım![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi