Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar ben anlayamadım. Şimdi Tüm profilleri silip güncellemeyi yükleyip tekrar siliyoruz. Daha sonra Unc0ver’i yükleyip mi deniyoruz? Ben yaptım fakat hiçbir türlü olmuyor.

Arkadaşlar ben anlayamadım. Şimdi Tüm profilleri silip güncellemeyi yükleyip tekrar siliyoruz. Daha sonra Unc0ver’i yükleyip mi deniyoruz? Ben yaptım fakat hiçbir türlü olmuyor.

Unc0ver ota güncelleme uyarısı verenler için. Sakın ota güncellemeyi yüklemeyin. Sadece cihazınıza indireceksiniz ve geri sileceksiniz.

**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**

İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.

1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin

Ama giremiyorum yazılım güncelleme kısmına onu nasıl yapabiliriz hocam?

Yöntemi dene dikkatli ol güncelleme indirme kısmında

iphone 8 ios 12.2 beta5 ile jailbreak yaptım.şuan için tek sıkıntı cydia içerisindeki bazı sekmeler tıklanıyor ama çalışmıyor

Beta Profil ne demek bilmiyorum kusura bakmayın.

Cihaz ayarlarında genel kısmında profiller ve aygıt yönetiminde sürüm güncellemelerini önlemek için profil yüklümü (tv os12 beta profili)
9a1bab4dba4baa0acfd1698a678c542d.jpg

Evet yüklü hocam. Fakat silersem unc0ver da gitmez mi?

Unc0ver ota sorunu için önce cihazdaki beta profilini silmelisin cihaz reboot edecek cihaz açılınca ayarlardan yazılım güncellemeye gir ve ota güncellemesini indir (otamatik güncellemeyi kapalı konuma getir) daha sonra saklama alanından ota güncellemesini sil ve tekrardan tv os12 beta profilini kur ve jb yap

Unc0ver ota sorunu için önce cihazdaki beta profilini silmelisin cihaz reboot edecek cihaz açılınca ayarlardan yazılım güncellemeye gir ve ota güncellemesini indir (otamatik güncellemeyi kapalı konuma getir) daha sonra saklama alanından ota güncellemesini sil ve tekrardan tv os12 beta profilini kur ve jb yap
Hocam bi DM bakar mısınız size zahmet?

Güncellemeyi sadece indireceksin yüklemiyeceksin. Daha sonra saklama alanından ota güncellemesini sileceksin.
Linkten tv os12 beta profilini yükle
Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Sorun olursa ulaşacağım size.
[automerge]1562969647[/automerge]
Güncellemeyi sadece indireceksin yüklemiyeceksin. Daha sonra saklama alanından ota güncellemesini sileceksin.
Linkten tv os12 beta profilini yükle
Unc0ver’da hangi tikleri açmam gerekiyor en son aşamaya geldim?

Son düzenleme:
Geri