Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**

İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.

1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin
Güncelleme dentlerken hata oluştu diyor , en son güncelleme de indirmişti saklama alanında görünüyordü , şimdi güncellemede görünmüyor anlamış değilim

6s kullanıyorum jb yaoabilirmiyim ve en güncel ipa dosyasını nerden bulabilirim bilgi verebilirmisiniz

**Ota dosyası hızlı iner ve güncelleme yapar işlemi yaparken dikkatli olun.**

İos 12.0 jb de ota sorununun çözümü bu şekildeydi
Cihazda beta profil varsa silin.

1.UncOver a uygulamasına girin ve clear diagnostics data tiklayin
2.UncOver da restore rootFS haricinde bütün tikleri kaldırın ve jailbreak e tıklayın işlem tamamlanmayacak,
3.Telefon ayarları genel güncelleme merkezine tıklayın ve güncellemeyi indirin 4.Ayarlar>Genel>iphone Depolama alanından indirdiğiniz güncellemeyi silin
çok teşekkürler cydia yüklendi

Arkadaşın iPhone 6s ine jb yapmaya çalışıyorum fakat forumdaki arkadaşlardaki aynı hatayı aldım. Güncellemeyi indirmek için tekrar deniyorum güncelleme denetlenemiyor diyor tvOs beta profilini yüklemiştim, sildim hala güncelleme denetlenemiyor. Hard reset attım olmuyor sürümü 12.2

12.3 için bi ses yokmu??Yada İmzası Açık Beta Sürüm Yokmu Bi ilgilenseniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşın iPhone 6s ine jb yapmaya çalışıyorum fakat forumdaki arkadaşlardaki aynı hatayı aldım. Güncellemeyi indirmek için tekrar deniyorum güncelleme denetlenemiyor diyor tvOs beta profilini yüklemiştim, sildim hala güncelleme denetlenemiyor. Hard reset attım olmuyor sürümü 12.2

Olmuyor diye bir şey Yok :)

Güncellemeyi indir sonra sil ve bir hardreset at unc0ver aç 3 dk bekle JB aktif et..

Affınıza sığınarak yazıyorum.İlk kez JB yapacağım fakat okuduğum kadarıyla kararsız bir şekilde çalışan bi JB sunulmuş durumda.Güncellemeler devam ediyor bunu da biliyorum.Fakat ilk kez yapacak olmanın heyecanı var ve yapmak da istiyorum.Şuanda unc0ver b3 yapsam daha sonrasında çıkan güncellemeleri telefonuma nasıl uygulayacağım? Ve olası bir garanti durumunda bu sürüm için JB kaldırma yöntemi mevcut mudur ? Telefonum iphone 7 plus. Sürüm:12.2
Şimdiden teşekkürler.
Eski aracı silmeniz yenisini yüklemeniz ve yeniden jailbreak yapmanız yeterli.

Ek olarak: Lütfen yazı rengini değiştirmeyin karanlık tema kullanıcıları mesajınızı zor okuyacaklardır.

Öyle böyle halettik , teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 8C8C8F50-74B4-4DE4-89A4-9D332CA76F75.png
    8C8C8F50-74B4-4DE4-89A4-9D332CA76F75.png
    117.6 KB · Görüntüleme: 23
Geri