Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

İos 12.3 telefonum şuanda geri yüklemede yapamıyorum imzaları kapalı tahmini ne zaman çıkar 12.3 jailbreak

Beyler unc0ver 3.2.0 çıkmış nerden indirebiliriz ?
7bd2ed513f7556f10f8b64e901ecd0f9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az önce Unc0ver 3.2.1 sürümüne güncellendi.

1. Yazım hataları düzeltildi.
  2. uikittools güncellendi.
  3. Büyük sorun yaratmayan bazı önbellek hataları gizlendi.

[automerge]1559475945[/automerge]
denendi, bir sorun ile karşılaşılmadı.

Ekli dosyalar

• 39E41F7D-1A2F-423D-94F8-430CDD000F2D.png
    39E41F7D-1A2F-423D-94F8-430CDD000F2D.png
    383.8 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Sürüm: 12.1.1 B3
Cihaz: 6 Plus

Uzun zamandır forumu takip edemiyordum. Uncover’da telefon sabah kendini resetliyor diyorlardı bu sorun hala devam ediyor mu?

Sürüm: 12.1.1 B3
Cihaz: 6 Plus

Uzun zamandır forumu takip edemiyordum. Uncover’da telefon sabah kendini resetliyor diyorlardı bu sorun hala devam ediyor mu?
Evet bende oluyordu chimera geçtim şuanda üç gündür kapanma felan yok

Hiç kurmadım sadece geçen ay görmüştüm bu tür sorunları stabil olmasını en azından kapanma sorunu gidene kadar bekliyordum. Bu yüzden sormak istedim.
[automerge]1559502005[/automerge]

Bilgisayar olmadan kurabiliyor muyum?
Kurabilirsinde şimdilik son sürüm de sileo gelmiyor onun için chimera 1.0.6 ipa yüklemen lazım PC olmadan o sürümü yükleyemesin

Merhabalar ben bu aracı program ile jailbreak yapıyorum 2 aydır.Fakat jailbreak yaptıktan bir kaç gün sonra cydia dan atmaya başlıyor tekrardan program aracı ile kaldırıp tekrar dan jailbreak yapıyorum bu sürekli böyle döngü içerisin de, önceden yaptığımız da ben hiç böyle sorun ile karşılaşmazdım (ios7-8 zamanları) şimdi neden böyle oluyor bir fikri olan var mı ? Ben yanlış bir şey mi yapıyorum ? Unc0ver bunu kullanarak yaptım hep jailbreaki

@hllcnsy cihazınıza yüklediğiniz unc0ver ipa 1 haftalık sertifika süresi vardır. Yani 6 günde bir ipanın tekrar silinip yüklenmesi veya reprovision tweakı ile 6 günde bir cihaz üzerinden imzalanması gerekir.

Arkadaşlar Uzun Zamandır JB Atmadım en son İphone 4 e atmıştım şimdi 7 plus var Yazılım sürümü 12.2 JB varmı şuan 12.2 için burada aklımı karıştıran 12.1.2 yazılmış sürüm birde A12 ne demek ? :)

Arkadaşlar 5S cihazıma Uncover 3.2.1 kurdum ancak Jailbreak butonuna ne zaman bassam offset yazdıktan sonra sürekli cihaz kendine restart atıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Uncover 3.2.0’da bu sorun yoktu bu arada.

Arkadaşlar 5S cihazıma Uncover 3.2.1 kurdum ancak Jailbreak butonuna ne zaman bassam offset yazdıktan sonra sürekli cihaz kendine restart atıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Uncover 3.2.0’da bu sorun yoktu bu arada.

Sürüm düşürebilirsiniz, ya da farklı exploit deneyin. Ayarlar kısmının alt taraflarında göreceksiniz exploitleri.

iphone 11.1.2 jb yapmak istiyorum, cydia impactor çalıştırınca hata veriyor , winspool.drv gibi birşey yazıyor, direk telefon üzerinden jb imkanı var mı

Geri