Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar Cydia’dan Unc0ver güncellemesi gelmişti yükledim. Respring attım ama telefon yaklaşık 5 dk kapalı bir şekilde kaldı hiçbir türlü açılmadı. Şimdi de Jailbreak’i aktifleştirmeye çalışınca aşağıdaki hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?9604

a813b36b5ae92d885479067866b1ea76.jpg
Dalga mı geçiyor, övüyor mu belli değil. Sparkey’in Exploiti hakkında tweet atmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iOS 12.0 için jailbreak kullanıyordum eskiden restart attıgımda uncover açılıyordu tekrar şuna unc0ver açılmıyor açılıp kapanıyor napmam gerek?

Kardeşim sizin repoyu yüklerken tam bitecekken tlfon kapandı sonra cydianın aktifleşmesi gitti bir türlü aktifleştiremedim kaç kez tlfondan yükledim dönüp durdu açıldığında aktif olmadı yardımcı olurmusunuz

Sorun nedir?

e030490ee535bf627df370f19645e308.jpg
Ve her şey bitti arkadaşlar. Tüm JB hayallerimiz, umutlarımız bitti. Saurik bu saatten sonra ilgilenmez 4K cihazlarla. Bitti artık her şey bitti!
4e31b1bfdd682e0caffb89c9110d7f40.jpg

e030490ee535bf627df370f19645e308.jpg
Ve her şey bitti arkadaşlar. Tüm JB hayallerimiz, umutlarımız bitti. Saurik bu saatten sonra ilgilenmez 4K cihazlarla. Bitti artık her şey bitti!
4e31b1bfdd682e0caffb89c9110d7f40.jpg

ceviri yaptıgın zaman nelerin gerek oldugunu söylüyor

ceviri yaptıgın zaman nelerin gerek oldugunu söylüyor

İşte Substrate’ye ihtiyaç var ve şu an Saurik ortalarda yok. Adam çıkardı 16K’ya substrate sonrada çekip gitti. Biz 4K’cılar ne oldu? Yok oldu. JB falan beklemiyorum ben daha.

İşte Substrate’ye ihtiyaç var ve şu an Saurik ortalarda yok. Adam çıkardı 16K’ya substrate sonrada çekip gitti. Biz 4K’cılar ne oldu? Yok oldu. JB falan beklemiyorum ben daha.

Aynı kafadayım
[automerge]1551551317[/automerge]
9609

Ne diyor bu yine? @coolstar

Son düzenleme:
Arkadaşlar az önce cihaz restart attı ve uncover profili doğrulamıyor. Sanırım imzalama durumu bu. Bu işlemi nasıl yapıcaz tekrardan nasıl imzalayacağız ?

Merhaba Arkadaşlar

İphone x ve İphone 6S için Jailbreak Nasıl Kaldırırım Sürüm Kaybetmeden SSH Kaydım vs de Yok Forumda Bulamadım Tweak yada Başka Bir Şekilde mi Yapılıyor.?

Bir destek gelemedi ha. Gece uyumadım gelişmeleri takip edeyim diye hiç bir gelişme olmadı :(

Geri