Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

nasil yani :) ReProvision calismiyor ki ,varmi baska bir method :)?
[automerge]1614901383[/automerge]
Iphone 12 Pro ios 14.1 unc0ver 6.0.1 de
Ekran gidib geliyor arka arkaya,kapanir gibi ekrana dokununca yine aciliyor sonra yine kapaniyor :( .sIk sIk oluyor bu
Buna benzer bi hata sizde oldu mu ?!
Merhaba, aynı sorun bende de var. Telefon kapanıp tekrar açılıyor. Uncover ı tekrar çalıştırıp jailbreak yapıyorum. Nasıl çözebilirim acaba.
[automerge]1616139855[/automerge]
Merhaba, aynı sorun bende de var. Telefon kapanıp tekrar açılıyor. Uncover ı tekrar çalıştırıp jailbreak yapıyorum. Nasıl çözebilirim acaba.
Whatsapp ye giremiyorum ayrıca.yardım lütfen

Son düzenleme:
[automerge]1616139855[/automerge]

Whatsapp ye giremiyorum ayrıca.yardım lütfen
sorun çözülmüştür. kolay gelsin.

@Nocnoc pm gönderdim iyi forumlar.

sitemizdeki altstore yöntemine bakın. pc siz yöntemler şu anda genellikle calismiyor veya hatalarla dolu.

Selamun aleykum son bir haftadır bilgisayarda altstore ile uncover jb yüklüyorum ama telefonu kapatınca tekrar jb yapamıyorum uncover atıyor yardımcı olurmusunuz

sitemizdeki altstore yöntemine bakın. pc siz yöntemler şu anda genellikle calismiyor veya hatalarla dolu.
Hocam ben ip6 12.5.1 chimera jailbreak kullanıyorum uncover 6.1..1 çıkmış bunu chimareyı kaldırmadan kurup jb yapsam sıkıntı olurmu

Geri