Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar 13.5.1 sürüm telefonumun sürümünü düşürmek istiyorum ama imzalar kapanmış sanırım bunun bi çözümü varmı jailbreak atamıyorum

Beyler jb için aynı dediklerinizi uyguladım imzalayıp 3utools ile yükleme yaptım aynı zamanda diğer uygulamadan bile yükledim ama hala jb yap diyince reklamdan sonra hata verip kapanıyor 1/31 deyken daha

iPhone 7 iOS 13.3

Son düzenleme:
Beyler jb için aynı dediklerinizi uyguladım imzalayıp 3utools ile yükleme yaptım aynı zamanda diğer uygulamadan bile yükledim ama hala jb yap diyince reklamdan sonra hata verip kapanıyor 1/31 deyken daha

iPhone 7 iOS 13.3

Bende de aynı cevap veren yok sanırım Uncover sorunlu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IPhone 6 plus 12.4.7 uncover destekliyor mu ? Teşekkürler...

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar cihazım iphone 11 ios 13.3.1 JB yapabiliyormuyum.Güncelleyip yapabileceğim daha stabil bir sürüm varmı yada yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Ben 10 gündür uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı aynı. Ve forumdada çözümünü bilen yok biraz daha uğraşacağım çözemezsem güncelleme yapacağım oysa zaten jailbreakli telefonum ama ne aktif edebiliyorum nede kaldırabiliyorum reklamdan sonra hata veriyor 1/31 de kalıyor

Ben 10 gündür uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı aynı. Ve forumdada çözümünü bilen yok biraz daha uğraşacağım çözemezsem güncelleme yapacağım oysa zaten jailbreakli telefonum ama ne aktif edebiliyorum nede kaldırabiliyorum reklamdan sonra hata veriyor 1/31 de kalıyor
Ben de tekrar tekrar deniyorum ama yapamadım.

@dplali

Bir kaç defa denedim hiç bir sorun görmedim...

Nasıl bir sorun yaşıyorsun?

aac4407aaa2ab63780625f0dc0fd2692.jpg

Yaşadığım sorun bu hocam denemediğim yöntem kalmadı ama çözemedim JB yapamıyorum sürüm 12.1.1

aac4407aaa2ab63780625f0dc0fd2692.jpg

Yaşadığım sorun bu hocam denemediğim yöntem kalmadı ama çözemedim JB yapamıyorum sürüm 12.1.1

Unc0ver ipasını unc0ver.dev sitesinden indirin ve Alstore ile yükleyin

Not: cihaz ve Altstore aynı Wi-Fi de olması lazım

Ne kadar güvenlidir bilmiyorum. Unc0ver 3.0.0 b39 ile yaptım oldu. Hata verdi ama birkaç saattir sorunsuz kullanıyorum.

Unc0ver 4.2.1 ile hata vermeden kuruldu.

Son düzenleme:
Geri