Arkadaşlar bu developer dediğiniz olayda PC olmadan oluyor mu.şu forum adminleri kimdir niye yardım edilmiyor beylerrrr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
para olmaz tatlı olur, baklava olur. ramazanda bitti afiyetle yersin, sözüm söz. helâli hoş olsun, yeterki şu işime yardımcı ol.paraya gerek yok beylikdüzündeyim hallederiz
Arkadaşlar bu developer dediğiniz olayda PC olmadan oluyor mu.şu forum adminleri kimdir niye yardım edilmiyor beylerrrr
para olmaz tatlı olur, baklava olur. ramazanda bitti afiyetle yersin, sözüm söz. helâli hoş olsun, yeterki şu işime yardımcı ol.
Eğer sen kendi hesabından indirdi isen app storeden en son indirdiklerinden bulabilirsinArkadaşlar pc si olmayan arkadaşlar olarak uncover 3.parti uygulamalardan indirilmiyor indirilsede kurulmuyor,bu ipa uzantılı uncoverı App Store dan bir uygulama ile kurmamız mümkün mü,ben 1 kaç hafta önce bu forumdan bir arkadaşın paylaştığı bir uygulama indirdim App Store dan Çince ya da Japonca bir ismi vardı telefondan ipa kurmaya yarıyordu ama silmiştim şimdi o uygulamayı bulamıyorum yok mu bi bilgisi olan bi yardım etse bize bizde yaparız belki
Forum yöneticileri arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz acaba
Eğer sen kendi hesabından indirdi isen app storeden en son indirdiklerinden bulabilirsin
ben pc olmadanda yapabiliyorum kullandığım başka uygulamalar var ancak ücretli ipawind adlı uygulamayı kullanıyorum her indirdiğin ipayı 1 yıl imzalıyor buna uncoverda dahil
Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
burdan inceleyebilirsin
Kardeş çok pahalı değil mi bana mı öyle geldi
sadece uncover olarak düşünme appstore da ne varsa ücretli indirebiliyorsun özel modlanmış ipalar var ve sürekli güncelleniyor ipalar istediğin ipa nın istediğin sürümünü kurabiliyorsun ipawindde olmayan uygulamayı upload edip yine 1 yıl imzalayabiliyorsun
Yani ne kadar vermek gerekiyor o 1 yıllık olana
Kardeş çok pahalı değil mi bana mı öyle geldi
arkadaşlar sakın bunu almayın dolandırıcı olmuşlar. bir yıllık aldıktan belli süre sonra revoke oldu ve yeniden para talep ettiler.
revoke olduğunda hemen yeni sertifika yolluyorlar tekrar para ödemiyorsun
ben yıllardır kullanıyorum
Baya pahalıymış :) peki şu revoke ne demek
apple sertifikanı siliyor sana yenisini yolluyorlar sonra
Unc0ver 5.0.1 gayet güzel çalışıyor...
[mention]merciful_boy [/mention] bu imkansız!