Neler yeni

unc0ver ~ iOS 11.0 - 14.8 Jailbreak!

Arkadaşlar bu developer dediğiniz olayda PC olmadan oluyor mu.şu forum adminleri kimdir niye yardım edilmiyor beylerrrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar pc si olmayan arkadaşlar olarak uncover 3.parti uygulamalardan indirilmiyor indirilsede kurulmuyor,bu ipa uzantılı uncoverı App Store dan bir uygulama ile kurmamız mümkün mü,ben 1 kaç hafta önce bu forumdan bir arkadaşın paylaştığı bir uygulama indirdim App Store dan Çince ya da Japonca bir ismi vardı telefondan ipa kurmaya yarıyordu ama silmiştim şimdi o uygulamayı bulamıyorum yok mu bi bilgisi olan bi yardım etse bize bizde yaparız belki
Forum yöneticileri arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz acaba

Eğer sen kendi hesabından indirdi isen app storeden en son indirdiklerinden bulabilirsin

Arkadaşlar bu developer dediğiniz olayda PC olmadan oluyor mu.şu forum adminleri kimdir niye yardım edilmiyor beylerrrr

ben pc olmadanda yapabiliyorum kullandığım başka uygulamalar var ancak ücretli ipawind adlı uygulamayı kullanıyorum her indirdiğin ipayı 1 yıl imzalıyor buna uncoverda dahil

burdan inceleyebilirsin

Kardeş çok pahalı değil mi bana mı öyle geldi

sadece uncover olarak düşünme appstore da ne varsa ücretli indirebiliyorsun özel modlanmış ipalar var ve sürekli güncelleniyor ipalar istediğin ipa nın istediğin sürümünü kurabiliyorsun ipawindde olmayan uygulamayı upload edip yine 1 yıl imzalayabiliyorsun

sadece uncover olarak düşünme appstore da ne varsa ücretli indirebiliyorsun özel modlanmış ipalar var ve sürekli güncelleniyor ipalar istediğin ipa nın istediğin sürümünü kurabiliyorsun ipawindde olmayan uygulamayı upload edip yine 1 yıl imzalayabiliyorsun

Yani ne kadar vermek gerekiyor o 1 yıllık olana

arkadaşlar sakın bunu almayın dolandırıcı olmuşlar. bir yıllık aldıktan belli süre sonra revoke oldu ve yeniden para talep ettiler.

revoke olduğunda hemen yeni sertifika yolluyorlar tekrar para ödemiyorsun

ben yıllardır kullanıyorum

resimdeki gibi mail geliyor free ye basıyorsun 2-3 dakika sonra normale dönüyor

Ekli dosyalar

• re.PNG
    re.PNG
    20.7 KB · Görüntüleme: 40
Uncover 5.0 ı kurdum. Şu an 5.0.1 çıkmış. Onu bilgisayarsız nasıl yüklerim?

Arkadaşlar bir uygulama indireceğim ama ülkenizde ve bölgenizde kullanılmıyor diyor bunu ne yapıp indirmem gerekiyor

bende alt store unknown services response error diye hata veriyor çözemedim altstore ile kurmak istiyorum altsigner ile kuruyorum yardımcı olursan

[mention]merciful_boy [/mention] bu imkansız!

Kardeş niye imkansız olsun imkanı olan alıyor zaten imkanı kısıtlı olan bir kaç kişiye böyle bişey yapsan olmaz mı sabahtan beri başım ağrıdı uncover indirmekten(şu an çalışmıyorum emin ol çalışsam para sorun değil ama bende babamın eline bakıyorum

Geri