Unc0ver güncel sorunu

sorsorustur

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba dostlar. Unc0ver lisans süresi dolmuştu. Tekrar indirip jb yapayım dedim. Hiçbir yerden indiremedim uygulamayı. Uygulama güncelleniyor şu an indirilemez vs tarzı yazılar çıkıyor. Güncel olarak indirebilen kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi rica etsem. Çok yardımcı olurlar bana.
iPhone 8 +
iOS 12.1
[automerge]1565951671[/automerge]
Konu olarak açtım. Çünkü bu forumdan başka bir yere güvenemiyorum. Jb kaybetme ihtimalini düşünmek istemiyorum bile. Anlayış göstereceğinize inanıyorum. Teşekkür ederim

@sorsorustur

Cihazına profil yükleyen çeşitli sitelerden uygulama indirmeni tavsiye etmiyorum.

Çoğu değiştirilmiş ve oynanmış uygulamalar.

Elma da kalmaya varan sorunlarla karşılaşabilirsin.

En temizi ihtiyacın olan tüm uygulamaları geliştiricinin kendi sitesinden indirip Cydia İmpactor ile kurmak.

Kenan___

@Kenan___ hocam elimden geldiğince yönetici arkadaşların tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum. Senden ricam güvendiğin bir link varsa buradan veya özel paylaşırsan sevinirim. Aciliyeti olmasa yazmazdım. Teşekkür ederim 🙏🏻

Ben kullanmıyorum dostum, o yüzden hiç bir bilgim yok. Sorunsuz indirme yapan üyelerimiz varsa yazacaklardır.

Kenan___

Adam zaten github’dan paylaşıyor, sitesi yok ki. Araştırırsanız bulabilirsiniz orijinalini github sitesinden.

Bakın bu aralar bu problemden uğraşanların sayısı çoğaldı JB çıktı çıkacak derken son anda gol yemeyin.

Bakın bu aralar bu problemden uğraşanların sayısı çoğaldı JB çıktı çıkacak derken son anda gol yemeyin.
Anlamadın galiba hocam. Uygulama da sıkıntı var diyorum. Ben düzenli olarak kullanıyordum zaten.

Anlamadın galiba hocam. Uygulama da sıkıntı var diyorum. Ben düzenli olarak kullanıyordum zaten.

Anladım hocam anladım ben de sadece seni örnek göstermiyorum son zamanlarda seninle aynı sıkıntıyı yaşayan birçok arkadaş gördüğüm için bunları yazıyorum. Bunu olası bir sorun olarak düşünme düzenli kullanımla bir ilgisi yok dış kaynaklardan içerik yüklemek her zaman için risklidir. Bu sebeple dikkatli olmanız gerektiğini söylüyorum.

buradan, son çıkan ipa dosyasını indirip Cydia Impactor ile kurabilirsiniz.

bunu nasıl yaparım bilen var mı cydia impactor hatası line 81 hatası

Konu içerisinde çözümü var

bunu nasıl yaparım bilen var mı cydia impactor hatası line 81 hatası
Konu içerisinde çözümü var
Teşekkür ederim ne desem az çok sağolun hocam 🙏

Geri