Neler yeni

Çözüldü Unc0ver Fatal Error

berhanknbr

Aktif Üye
JailbreakTR
iPhone 6s iOS 12.1.1 unc0ver jailbreak kullanıyorum jailbreak yaparken bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir Reload Daemons ve Load Tweaks butonunu kapadım yine olmadı.

Ekli dosyalar

• 4FFB6852-5F2E-442D-B9B9-93D4F9D49E0D.png
    4FFB6852-5F2E-442D-B9B9-93D4F9D49E0D.png
    257.8 KB · Görüntüleme: 17
Sorunu çözdüm. O uyarıyı verdikten sonra cydia açılıyordu yani jailbreak yarı aktif oluyordu, son yüklediğim tweakleri silip respring yapınca sorun düzeldi.

iPhone 6s iOS 12.1.1 unc0ver jailbreak kullanıyorum jailbreak yaparken bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir Reload Daemons ve Load Tweaks butonunu kapadım yine olmadı.

Konuyla alakası yok da LifeCell’den memnun musun hocam ? Paketleri nasıl ? Çekim gücü nasıl ?

Konuyla alakası yok da LifeCell’den memnun musun hocam ? Paketleri nasıl ? Çekim gücü nasıl ?
Lifecell dediğimiz Turkcell’in tarifesi zaten. Çekim gücü konusunda bi ayrım yok, farklı bir operatör değil.

Ben 750 DK , 100 SMS, 7 GB kullanıyorum. Ek olarak 2GB Sosyal Paket, TV+ v.s var 45TL ödüyorum fena değil.

Lifecell dediğimiz Turkcell’in tarifesi zaten. Çekim gücü konusunda bi ayrım yok, farklı bir operatör değil.

Ben 750 DK , 100 SMS, 7 GB kullanıyorum. Ek olarak 2GB Sosyal Paket, TV+ v.s var 45TL ödüyorum fena değil.

Biliyorum ayrı olmadığını da Turkcell de fazla GB’lı paketler yok. Lifecell’de internete çok girenler için yapılmış tarifeler diye okumuştum da.

Bir de 2 kat kampanya diye bir şey görmüştüm. Enflasyon ile mücadele diye. Onu lifecell’de kullanabiliyor musun ?

Geri