Neler yeni

Duyuru unc0ver-Chimera & Cydia Impactor Yükleme Hataları

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok olmadı yine xcode 7.3 hatası aldım

Cydia impactor çalışmıyor alternatif yükleme yöntemlerini deneyin

Cydia impactor çalışmıyor alternatif yükleme yöntemlerini deneyin

Malesef iki faktörlü doğrulama açık olduğu için yapamıyorum :( bugda kaldım resmen

Cihazdaki hesabınızdan Çıkış yapmanıza gerek yok. Açtığınız yeni hesap ile imzalama yapabilirsiniz.

ben de iosninjadan yaptım ama ona güvenmiyorum çünkü burda adminlerden biri sorumluluk kabul etmeyiz güvenlik düzeyi sıfır diye söylemişti

Cihazınıza uzaktan erişim imkanı vermiş olursunuz.
Ayrıca ios 12 sürümünde 5 üyemiz tweakbox dan yüklediği profiller yüzünden (uygulama ikonunun silinmemesi ve jb yapamaması sonrası elmada kalıp) sürüm güncellemesi yaptı

Cihazınıza uzaktan erişim imkanı vermiş olursunuz.
Ayrıca ios 12 sürümünde 5 üyemiz tweakbox dan yüklediği profiller yüzünden (uygulama ikonunun silinmemesi ve jb yapamaması sonrası elmada kalıp) sürüm güncellemesi yaptı
işte bu yüzden iosninjadan vazgeçmek istiyorum :))
[automerge]1581969141[/automerge]
Cihazdaki hesabınızdan Çıkış yapmanıza gerek yok. Açtığınız yeni hesap ile imzalama yapabilirsiniz.
hata aldım bu konuda bilginiz var mı acaba?

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
şu reprovision ile imzalayıp ninja profilini sildiğimizde durum değişir mi sizce ? sonuçta aygıt yönetimi benin hesaba geçiyor

Safari linklerinden indirdiğin ipalar 300 küsür gün gösterse bile doğru değil... bu tür ipalar ReProvision içinde tekrar imzalanmaz ReProvision içinde bile daha önce kaç gün imzalıysa onu gösterir ama bunun garantisi yok ...

Yani kısacası imza süresi 1 ile 364 gün arasıdır...

Eğer ReProvision kullanacaksan orijinal ipa indir ve imzala..

Safari linklerinden indirdiğin ipalar 300 küsür gün gösterse bile doğru değil... bu tür ipalar ReProvision içinde tekrar imzalanmaz ReProvision içinde bile daha önce kaç gün imzalıysa onu gösterir ama bunun garantisi yok ...

Dediğiniz doğru iosninjadan indirdiğim unc0ver’ı ninja imzaladığında 300 küsür gün yazıyordu.. Ben bu imzayı reprovisiondan yeniledim ardından ayarlardan kendi imzama güven yapıp ninjanın profilini sildim işte bu durumda kırıntıları kalır mı? Bunu merak ettim :)) Birde imzalamaz demişsiniz de şaşırtıcı şekilde imzaladı tabii bunun fake olup olmadığını ileriki zamanlarda göreceğim

Ekli dosyalar

• B9219E65-46AE-454B-8BCF-C10E48EBE5A1.png
    B9219E65-46AE-454B-8BCF-C10E48EBE5A1.png
    759.8 KB · Görüntüleme: 16

Ben telefonu reboot ettiğim zaman aygıt profilleri kendiliğinden siliniyor haliyle de uygulamaya giriş yapamıyorum bilgin varmı bu konuda ?

Ben unc0ver ile son versiyonu kurup jb yaptim ama aktif olup acilmiyor normal ios ile aciliyor. Cydia ya giriyorum fakat bisey yuklenmiyor ve kaldirilmiyor. Kac kez tekrarladim olmuyor bi turlu nasil cozebilirim bu sorunu.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben unc0ver ile son versiyonu kurup jb yaptim ama aktif olup acilmiyor normal ios ile aciliyor. Cydia ya giriyorum fakat bisey yuklenmiyor ve kaldirilmiyor. Kac kez tekrarladim olmuyor bi turlu nasil cozebilirim bu sorunu.

Cihaz modeli ve sürümü nedir

4.0.1 de genel sorunmuymus bu. Peki tesekkurler denicem.

Uncover 3.8.0 b1 bulunduğunuz sürüm için final niteliğinde fakat Uncover 4.0.2 beta bir sürüm hataların olması normal

Uncover 3.8.0 b1 bulunduğunuz sürüm için final niteliğinde fakat Uncover 4.0.2 beta bir sürüm hataların olması normal

3.0.8 in orjinali uc0ver de bulabilirmiyim. Nonjalara falan profil onayi vermek istemiyorumda.

3.0.8 in orjinali uc0ver de bulabilirmiyim. Nonjalara falan profil onayi vermek istemiyorumda.

Konunun ilk mesajında indirme linki mevcut.

Geri