evet şuan 3utools 12.1.2 ye kadar destek verebiliyor.ben 12.4 kulanıyorum 3utools unc0ver yüklüyemedm hata veriyor varmı bilgin bu konuda?
evet şuan 3utools 12.1.2 ye kadar destek verebiliyor.ben 12.4 kulanıyorum 3utools unc0ver yüklüyemedm hata veriyor varmı bilgin bu konuda?
apple'ın amacı ne gerçekten anlayamıyorum insanları mağdur etmekten başka bişey yapmıyorlar şu şeyi ne zaman düzeltecekler bilmiyorum ama nerdeyse 1 ay oluyor...Merhaba arkadaşlar,
Jailbreaksiz telefon için, Cydia Impactor yenilenmesine ilişkin bir bilgi var mı?
Emin misiniz?12.4 sürümü kulananlar icin ninjadan indirip yükliyebilirler az önce yükledim oldu.
Suanda kulanıyorumEmin misiniz?
Site ismi nedir veya linki ?Suanda kulanıyorum
Site ismi nedir veya linki ?
Dostum ios ninja fixed uncover fized
Dostum denedim ama uygulamayı indirmiyor. Sabit kalıyor başında indirme çubuğu
Dostum denedim ama uygulamayı indirmiyor. Sabit kalıyor başında indirme çubuğu
Arkadaşım Apple’ın amaçı tamamen güvenli bir işletim sistemi mağdur edilmiyorsun biz jailbreak yaparak zaten apple mağdur ediyoruz ama senin bu mesajına çok güldüm İnanapple'ın amacı ne gerçekten anlayamıyorum insanları mağdur etmekten başka bişey yapmıyorlar şu şeyi ne zaman düzeltecekler bilmiyorum ama nerdeyse 1 ay oluyor...
Bende uncover yüklüydü. Fakat çalışmıyor. Herhangi bir şekilde yeniden de yükleyemiyorum. 3utools electra yüklüyor. Ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Sanırım electra ve unc0ver expolit olarak çakışıyor. Electra jb aktif etmiyor.
haha baya komik kardeşimArkadaşım Apple’ın amaçı tamamen güvenli bir işletim sistemi mağdur edilmiyorsun biz jailbreak yaparak zaten apple mağdur ediyoruz ama senin bu mesajına çok güldüm İnan![]()