Duyuru unc0ver-Chimera & Cydia Impactor Yükleme Hataları

• Konu Sahibi Konu Sahibi murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat

JailbreakTR
Administrator
Cydia Impactor Alternatifi olan AltStore ile IPA kurulumu Windows üzerinden yapılabilir. Detaylar, AltServer // Cydia Impactor Alternatifi // Windows

Arkadaşlar Apple dan kaynaklı sorunlardan dolayı ipa imzalama servislerinde sorun yaşanmaktadır. Bu sebeple Cydia impactor, extender, ReProvision ve Ignition-Tweabox gibi ipa imzalama servisleri çalışmamakta ve hatalar vermektedir. Bu aşamada bu hataları çözebilecek herhangi bir yol yoktur. Apple dan kaynaklanan sorunların çözülmesi için beklememiz gerekiyor. Herhangi bir çözüm yada haber olursa konuyla ilgili buradan bilgilendirme yapılacaktır. 3uTools ile yükleme yapılabilmektedir. Detaylar, Download 3uTools (Safe and free iOS tool for all iPhone, iPad and iPod Touch users)

Cydia Impactor’un güncelleme alması gerekli fakat geliştiricisi Saurik güncelleme işlemini aralık ortalarına kadar yapamayacağını belirtti.

Lütfen bu durumla ilgili yeni konular açmayalım.
Forumun daha düzenli ve anlaşılır olabilmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Herkese iyi forumlar

Son düzenleme:
3utools ile UNC0VERi yukleye biliyoruz hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrıca 11.1.2 kullanan birisi olarak Electra değilde Unc0ver yüklemek istiyorum ama buda imkansız.

Carbrige kurdum tşk ederim fakat şöyle bir sorun oldu telefon WiFi bağlanmıyor sorunu nasıl çözeriz

@murat reis konu açıklamasında 3utools ile jb yapmanın mümkün oldugunu bahsetmiş ama iphone xs 12.0 jb i burada yapamıyorum ?

@murat reis konu açıklamasında 3utools ile jb yapmanın mümkün oldugunu bahsetmiş ama iphone xs 12.0 jb i burada yapamıyorum ?
Denemedim hocam ama bazı araçlar yüklenebiliyor sanırım. Üyelerimizden gelen dönüşlere göre ekledim

Eğer telefonunuzdaki chimera ve unc0ver simgesi var ise ve çalışmıyorsa şu adımları izleyin çalışacaktır

Telefonu uçak moduna alın wifi ve data kapalı olsun

Safari ayarlarında geçmişi silin

Sonra çalışmayan jailbreak uygulamanızı çalıştırın

Eğer telefonunuzdaki chimera ve unc0ver simgesi var ise ve çalışmıyorsa şu adımları izleyin çalışacaktır

Telefonu uçak moduna alın wifi ve data kapalı olsun

Safari ayarlarında geçmişi silin

Sonra çalışmayan jailbreak uygulamanızı çalıştırın

Kısa bir süre içinde tekrar çalışmayacaktır :D

Günaydın ustalar uncover gitti tekrar yüklemeye çalıştım denemediğim site kalmadı..Cydia ya ya giremiyorum.pc den deniyorum teli tanımıyor.cydia impctorsan denedim cydia kalıntısı olduğu için onuda yapmıyorum ne yapmam gerekiyor tesekkürler

Ekli dosyalar

• C87F0FC2-405E-40EF-8BD1-98125CB64802.jpeg
    C87F0FC2-405E-40EF-8BD1-98125CB64802.jpeg
    536.5 KB · Görüntüleme: 45
Size tavsiyem, burdan yükledikten sonra filza ve reprovision yüklü değilse yükleyin. Sonra ipayı silin sitesinden veya chimera neyse artık indirin reprovision ile yükleyin oto imzalasın.

Evet, orjinal ipayı indirip reprovision ile kurulumu yap

Teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım. Diğer siteden indirdiğim 365 gün imzalı görünüyordu orjinal sitesinden indirdiğimi ReProvizyon ile imzaladım 6 günlük oldu

Teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım. Diğer siteden indirdiğim 365 gün imzalı görünüyordu orjinal sitesinden indirdiğimi ReProvizyon ile imzaladım 6 günlük oldu
Hepimizin bildiği gibi, 365 gün görünsede imzası 1 günde iptal olabilir 🙂

Evet, orjinal ipayı indirip reprovision ile kurulumu yap
Üstadım saygılar reprovision ile yükleme nasıl yapılıyor aşama aşama gösterir bir video var mı ya da forumda buna dair açılan bir başlık var mı, teşekkürler.

Geri