unc0ver açılmıyor

selametsamli

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhabalar. Yaklaşık 2 aydır 12.2 jbli cihazım bu gece kapandıktan sonra daha uc0ver açılmadı ipa yı tekrar kurdum farklı sürümleri denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Cydia impactor da dahil olmak üzere uncover ipa imzalaması yapılamıyor.

next.tweakboxapp.com dan unc0ver indirip yeniden jailbreak yap ondan sonra ReProvision tweakini indirip lisansla ondan sonra daha bozulacağını sanmıyorum.

impactorle kurabilen var mi
unc0ver i kuruyorum unc0vera tiklayinca hemen kapanıyor. chimeranin ipasini kurdum açılıyor.

redditde de bahsedilmiş

[Question] Can't run unc0ver on my iPhone, video in the post : jailbreak
[automerge]1567256499[/automerge]
unc0ver i kuruyorum unc0vera tiklayinca hemen kapanıyor. chimeranin ipasini kurdum açılıyor.

redditde de bahsedilmiş

redditde yabancı hesapla kurmayı dene diyordu hesabi yabancı yaptım ama olmadi, yeni hesap açtım ülkeyi de abd seçtim imparatorle kurulum yaptım şu an çalışıyor

Son düzenleme:

redditde de bahsedilmiş

[automerge]1567256499[/automerge]

redditde yabancı hesapla kurmayı dene diyordu hesabi yabancı yaptım ama olmadi, yeni hesap açtım ülkeyi de abd seçtim imparatorle kurulum yaptım şu an çalışıyor

Bende yeni bir hesap açtım ama olmadı gene

Bende yeni bir hesap açtım ama olmadı gene
Yeni apple hesabı açtım (usa hesabı) impactor ile son sürümü (3.5.6) kurdum unc0ver artık ana ekrana atmıyor şarjım %7 biraz dolsun jailbreak yapmay çalışıcam tekrardan bilgilendirme yaparım
Edit: Sıkıntısız unc0ver 3.5.6 sürümü ile ios 12.4 6s ime jailbreak yaptım

Son düzenleme:
Geri