Neler yeni

unc0ver’dan Taurine nasıl geçilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bbthns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bbthns

Aktif Üye
JailbreakTR
Yanlış bir işlem yapmak istemiyorum unc0ver’da restore rootfs yeterli mi? Succession falan uğraşmak hiç istemiyorum...

Evet, restore rootfs yaparak geçebilirsiniz. Yapmadan önce ReProvision Reborn ile Taurine'i imzalayın, repo ve tweaklerinizin listesini alın.

Evet, restore rootfs yaparak geçebilirsiniz. Yapmadan önce ReProvision Reborn ile Taurine'i imzalayın, repo ve tweaklerinizin listesini alın.
Installed Sileo’da kaldı ana ekrana gelmiş Sileo ama taurine kaldı öyle 2-3 dkdır aynı
[automerge]1617307275[/automerge]
Hocam hallettim de bu nedir allah aşkına nasıl düzelteceğiz? :)

AADEFFDF-9814-4B6A-A1AC-4A843D459F66.png

Son düzenleme:
crackli tweak mi kullandınız yasaklı repo mu eklediniz? sıfırlayarak kurtulabilirsiniz. en kötü ihtimalle succession. ondan da kötüsü güncelleme ile..

crackli tweak mi kullandınız yasaklı repo mu eklediniz? sıfırlayarak kurtulabilirsiniz. en kötü ihtimalle succession. ondan da kötüsü güncelleme ile..
unc0verdan kalma mı yani? şu anda hiçbir crackli tweak kullanmıyorum öncesinde de türk repolarından tweakler kuruyordum crackli repo asla kullanmadım

@bbthns 1 Nisan yüzünden ya o durum 🙂 Bir April Fools muhabbeti Sileo'da da almış başını gidiyor. Ben de Unc0ver'dan Restore RootFS yapıp yeni geçtim ve ilk karşılaştığım bu ekran olunca ben de anlamamıştım ilk başta.

Geri