Installed Sileo’da kaldı ana ekrana gelmiş Sileo ama taurine kaldı öyle 2-3 dkdır aynıEvet, restore rootfs yaparak geçebilirsiniz. Yapmadan önce ReProvision Reborn ile Taurine'i imzalayın, repo ve tweaklerinizin listesini alın.
Hocam hallettim de bu nedir allah aşkına nasıl düzelteceğiz? :)Evet, restore rootfs yaparak geçebilirsiniz. Yapmadan önce ReProvision Reborn ile Taurine'i imzalayın, repo ve tweaklerinizin listesini alın.
unc0verdan kalma mı yani? şu anda hiçbir crackli tweak kullanmıyorum öncesinde de türk repolarından tweakler kuruyordum crackli repo asla kullanmadımcrackli tweak mi kullandınız yasaklı repo mu eklediniz? sıfırlayarak kurtulabilirsiniz. en kötü ihtimalle succession. ondan da kötüsü güncelleme ile..
Türk repolarda crack barındıranlar çok var hocam.unc0verdan kalma mı yani? şu anda hiçbir crackli tweak kullanmıyorum öncesinde de türk repolarından tweakler kuruyordum crackli repo asla kullanmadım
1 nisan :PTaurineden Restore Rootfs aktif halde jailbreak yaparak geçebilirsiniz.
Yanlış bir işlem yapmak istemiyorum unc0ver’da restore rootfs yeterli mi? Succession falan uğraşmak hiç istemiyorum...
-libhookerneden geçmek istiyorsunuz bence uncover kullanıyorum artısı nedir bilelim belki bizde geçeriz