Tweakleri yüklemenin kolay yolu var mı

demirhan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar

benim tel ayda bir göçüyor tekrar jailbreak işlemini ise sadece root silerek yaptığı için (silmeden ne kadar uğraşsam boş) yüklediğim bütün tweakler gidiyor.
var mı bunları yüklemenin bir kolay yolu yani bir liste oluşturabilir miyim yada favori falan yapsam işin kötüsü bazılarının adını bile unutuyorum.

Gift hub da kendi repo sayfamızı kurabiliyormuşuz ama ben bunu incelemedim daha kolay bir yolu varsa yol gösterin teşekkürler.

pkgbackup isimli bir tweak vardı sürümünüzü bilmiyorum ama şuan güncel değil ios12 de çalışıyormu bilmiyorum herşeyi yedekliyordu eskiden kullanmıştım backupz diye var ama onun içeriğini bilmiyorum

Bence öncelikle telefonu göçürmemenin yolunu bulman gerek :)

Telefon o kadar kurduğun tweak yüzünden bu hale geliyor dostum az ve isine yarayanları kur

cydown ile yedek alıp tekrar kurabilirsin

sevgili oha az kur birazcılar telefonumu tweakler yükleyerek pavyon havasına çevirmedim 5-6 tane var onlarda jailbreak sebebim zaten şimdi konudan uzaklaşmadan varsa bir çözüm yolunuz dinlemeye hazırım ama gereksiz akıl vermeler olmuyor.
jailbreak hep aynı hatayı yapıyor kamera donmaya başlıyor birkaç gün içinde restart atıyor stabilde sorun var galiba

Geri