tweakboxapp dan unc0ver kurdum güvenlimi ?

ugur21122

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
sa beyler unc0ver şuan sorunlu bir çok yerden denedim kurulmadı en son burdan kurdum. 174. gün imzalı yazıyor bu doğrumu eyer doğru değilse re provision a nasıl bağlarım bunu otomatik.

sa beyler unc0ver şuan sorunlu bir çok yerden denedim kurulmadı en son burdan kurdum. 174. gün imzalı yazıyor bu doğrumu eyer doğru değilse re provision a nasıl bağlarım bunu otomatik.

Cihazında yüklü olan uncover ipayı sil ve Linkden uncover ipa yı indir ve reprovision ile tekrar imzala. 6 günde bir imzalama işlemini tekrarla.

Cihazında yüklü olan uncover ipayı sil ve Linkden uncover ipa yı indir ve reprovision ile tekrar imzala. 6 günde bir imzalama işlemini tekrarla.
bu dediğini jailbreak yapılıykenmi yapiyim ?

Evet jb aktifken yapabilirsin
Hocam ben apple hesabımda 2 li doğrulama kapatamıyorum dolayısıyla reprovision a giriş yapamıyorum.Lanet şeyi kapatmayı ben mi bulamadım yolu yok mu ?

Hocam ben apple hesabımda 2 li doğrulama kapatamıyorum dolayısıyla reprovision a giriş yapamıyorum.Lanet şeyi kapatmayı ben mi bulamadım yolu yok mu ?

ikili doğrulama bir kez açıldıktan sonra tekrar kaptılamıyor.
Link den uygulamaya özgü parola oluştur ve o parola ile reprovision hesabına giriş yap.

ikili doğrulama bir kez açıldıktan sonra tekrar kaptılamıyor.
Link den uygulamaya özgü parola oluştur ve o parola ile reprovision hesabına giriş yap.
Giriş yapabildim söylediğiniz şekilde teşekkürler ancak cydia listede gözükmüyor

Arkadaşın asıl sorusu tweakboxtan unc0ver kurmak güvenli mi?

3. parti siteler tavsiye etmem yakınlarında pc varsa 2dk ipayı yükle reprovison ile otomatiğe alıyorsun zaten 2-3 gün kala oto imzalıyor

Siteyi bi araştırın 3utools var kurulum açıklaması mevcut

Cydia imzalamıyacaksınız uncover imzalayacaksınız.
Peki hocam öğrenmek istediğim iki şey var
Malware veya virüs gibi şeyleri temizleyen tweak var mı ?
Birde jb yapılıyken icloudtan yedek alabilir miyim sorun olur mu ?(yedeklemek istediğim jb ile alakalı değil resim foto normal app dataları için)

Peki hocam öğrenmek istediğim iki şey var
Malware veya virüs gibi şeyleri temizleyen tweak var mı ?
Birde jb yapılıyken icloudtan yedek alabilir miyim sorun olur mu ?(yedeklemek istediğim jb ile alakalı değil resim foto normal app dataları için)

Malware ve virüs barındıran repolardan uzak durmak ve yüklediyseniz temizleyebileceğiniz en sağlıklı yöntem dfu mod da restore.
İcloud dan yedek geri yüklemesi yapabilirsin (önermiyorum) fakat ileriki zamanlarda sorunlarla karşılaşırsın.

Malware ve virüs barındıran repolardan uzak durmak ve yüklediyseniz temizleyebileceğiniz en sağlıklı yöntem dfu mod da restore.
İcloud dan yedek geri yüklemesi yapabilirsin (önermiyorum) fakat ileriki zamanlarda sorunlarla karşılaşırsın.
Pc şuan olmadiği için restore yapma imkanım yok
Appcake kurdum birşey indirmek istedim indirme sitesine yönlendirdi dosyayı indirdim ancak kıllandım.Site kaynaklı şüphem oldu reklam sürekli vs açılmıştı.Bu malwareleri bulan tweak yok mu?
İcloudtan geri yükleme değilde iclouda yedek atmak için sormuştum

Pc şuan olmadiği için restore yapma imkanım yok
Appcake kurdum birşey indirmek istedim indirme sitesine yönlendirdi dosyayı indirdim ancak kıllandım.Site kaynaklı şüphem oldu reklam sürekli vs açılmıştı.Bu malwareleri bulan tweak yok mu?
İcloudtan geri yükleme değilde iclouda yedek atmak için sormuştum

Reklam engelleyici tweaklar var yükleyebilirsin.
Jb li bir cihazın yedeğini alabilirsin tabiki geri yüklemede yapabilirsin fakat önermem hele ki jb li bir cihazsa

Reklam engelleyici tweaklar var yükleyebilirsin.
Jb li bir cihazın yedeğini alabilirsin tabiki geri yüklemede yapabilirsin fakat önermem hele ki jb li bir cihazsa
Vardıda siteden indirmek yapmak için kapat uyarısı vermişti :/

Vardıda siteden indirmek yapmak için kapat uyarısı vermişti :/

İndirme yapmaya çalıştığınız site linke tıklamayı veya reklamı izlemeyi şart koştuğu için kapat uyarısı vermiş.

İndirme yapmaya çalıştığınız site linke tıklamayı veya reklamı izlemeyi şart koştuğu için kapat uyarısı vermiş.
Download butonunun altına küçücük download addons kutuçuğu tikliydi farketmemişim.Zararlı birşey yüklemiş midir bilmiyorum artık.Yüklediysede ios ta çalışır mı onu da bilmiyorum

İki doğrulama kapatmanın bir ve tek yolu var tabii süresi dolmadıysa.

İkili doğrulamayı açınca mail geliyor. İkili doğrulama sistemi aktif edilmiştir bunu siz yapmadıysanız bu işlemi geri alabilirsiniz şeklinde mail geliyor. Mail deki link in 15 gün süresi oluyor. Bi kontrol edip deneyin derim.

Bende kapatamamıştım ne yaptıysam en Son mail geldi aklıma oradan kapatabildim şansına Son 2 günü kalmıştı linke tıklayarak kapatmıştım. Kapatırken şifreni değiştirmeni isteyecek panik yapma kapat ve şifreni değiştir. Umarım faydası olur.

İki doğrulama kapatmanın bir ve tek yolu var tabii süresi dolmadıysa.

İkili doğrulamayı açınca mail geliyor. İkili doğrulama sistemi aktif edilmiştir bunu siz yapmadıysanız bu işlemi geri alabilirsiniz şeklinde mail geliyor. Mail deki link in 15 gün süresi oluyor. Bi kontrol edip deneyin derim.

Bende kapatamamıştım ne yaptıysam en Son mail geldi aklıma oradan kapatabildim şansına Son 2 günü kalmıştı linke tıklayarak kapatmıştım. Kapatırken şifreni değiştirmeni isteyecek panik yapma kapat ve şifreni değiştir. Umarım faydası olur.
Cevapladiğiniz için tşk ederim ancak yıllar oldu açalı :( böyle olcağını bilsem kapatırdım hemen.Allahtan reprovisiona arkadaşın dediği gibi şifre tanımladım onla giriyorum.

Cevapladiğiniz için tşk ederim ancak yıllar oldu açalı :( böyle olcağını bilsem kapatırdım hemen.Allahtan reprovisiona arkadaşın dediği gibi şifre tanımladım onla giriyorum.

Son açtığım konuyu sabitlenir veya çözüldü gibi bir yere aktarılırsa daha güzel olur.

Tweakboxun güvensiz olduguna dair KANİT yok. Ben kullaniyorum. Reprovisionda ücretsiz ve reklamsiz tweak . Gelistiricisi parayi nereden kazaniyor? Hayrina yazilim gelistirdi ve hayrina guncelleme mi veriyor surekli? Yani arkadaslar mantik suzgecinden gecirirsej tweakbox ucretsiz yazilim karsiligi reklam gosteriyor. Digerinde reklam yok, ucret yok. Yani ürün sizsiniz...

Geri