S.a arkadaşlar.
İphone mac adresini değiştiren ayrıca fake olarak imei adresini değiştiren bir tweak arıyorum. İmei değişmez biliyorum fakat fakelocation tarzı bir tweak olabilir mi acaba ?
Bunlar için yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba ?
Uygulamadan ban yediğim için değil hocam. Daha farklı bir işlem için lazım bana fakat gameloft oyunlarından dungeon hunter 5 te ban yemiştim bu yöntemi deneyeyim bakalım buda olabilir.
Udid faiker ama jailbreaksiz olmaz her appe istedigim imei yapabiliyorsun ayrica standort unu yani konumdada ise yariyor
Mesaj atarım.Şu anda fake imei aracı yok ilerleyen zamanlarda mgspoof tweakı kodlayan kişiye mesaj atıp ricada bulunabilirsin. Ki ben bu konuda sürekli mesaj atıyorum kendisine fake imei çok önemli benim için
Bir sonuça ulaşabildin mi kardeşimDönüş alamıyorum twitterdan. Github üzerinden ulaşmayı deneyeceğim
TeşekkürlerBildiğim kadarıyla uzun zamandır IMEI numarası değiştirilemiyor veya taklit edilemiyor (Eskiden iPhone OS 1 için ZiPhone vardı). MAC adresi de önceden Terminal ile değiştirilebiliyordu, fakat özellikle iOS 10-11 ve sonrasında bu iş pek de mümkün olmadı. Bunun sebeplerinde hem Apple'ın aldığı önlemler, hem de jailbreaklerin untethered olmaması var. Eğer şimdi Terminal ile değiştirseniz bile telefonda sorunlar çıkabilir, çıkarsa da geri değiştiremediğiniz sürece telefonu restore etmeniz bile fayda etmeyebilir (Terminal ile değişiklikler direkt NVRAM üzerinde yapıldığından). Bu tür işlemleri şahsen tavsiye etmiyorum. UDID veya MAC adresini taklit edebilen tweakler varsa en fazla onları kullanın, yoksa da tavsiyem değiştirmeye kalkışmayın.
Hocam oyunların için denemek istedim önerdiğiniz tweaki ama kurduğumda ekranda Veya ayarlarda görünmüyorŞu anda fake imei aracı yok ilerleyen zamanlarda mgspoof tweakı kodlayan kişiye mesaj atıp ricada bulunabilirsin. Ki ben bu konuda sürekli mesaj atıyorum kendisine fake imei çok önemli benim için