Çözüldü Tweak kurulmuyor

dgsdmrbs

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Telefonun yavaşlamaya başladığını düşündüğüm için jailbreak i kaldırdım ve tekrar kurdum ancak tweak kurmaya çalıştığımda indiriyor ve hiçbir işlem yapmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

derken bi ekran görüntüsü vesaire atamaz mısın hangi ekranda kalıyorsun

Bu şekilde veya indirmeleri yapıp kalıyor
[automerge]1552250612[/automerge]
derken bi ekran görüntüsü vesaire atamaz mısın hangi ekranda kalıyorsun

Ekli dosyalar

• IMG_1890.PNG
    IMG_1890.PNG
    26.6 KB · Görüntüleme: 5
Hangi JB aracını kullanıyordun

• Cydia'ya girince kaynakların yenilenmesini bekle,
  • Ya da internet bağlantısı kötüdür, @gokmenecer dediği gibi Mobil veriden yüklemeyi dene.

hücresel bağlantı ile denediniz mi?

sorun wifi de sandım ben de ama hücreselde de aynı sorun var.
  • Cydia'ya girince kaynakların yenilenmesini bekle,
  • Ya da internet bağlantısı kötüdür, @gokmenecer dediği gibi Mobil veriden yüklemeyi dene.
üzgünüm olmadı hala aynı :/

1. Cydia'ya girin ve Substitute tweak'ini kaldırın. Bu işlem kurulu bütün tweak'leri kaldıracaktır.
Bu işlemi yapmıştım ve substitute şuan kurulu değil bununla alakalı olabilir mi?

Bende indirme yapmadan kalıyordu repoyu sildim şimdi repoyu geri ekleyemiyorum. Safariden de açılmıyor repo.
Başka bi repoda iniyor da devam etmiyorsa senin sıkıntın başkadır.
Ama sana tavsiyem bişeyler yapmak için acele etme. Aklıma 11.3.1 deki jailbreak kaybedişim geldi. Bende sildim yükledim felan elmada kaldım sonra.
[automerge]1552252121[/automerge]
Başka bir repodan herhangibir şey dener misiniz bende hiçbir yerden yüklemiyor da.
Şimdi deniycem

Sorun Jailbreaktr reposundaymış. Siyah ekranda kalma ne alaka pek bağlantı kuramadım ama neyse. Güncellemedeki oradan kurulan icon mudur nedir onu kaldırınca düzeldi. Sıkıntı yaşayacağım diye bi korkmadım değil. Sorun çözüldü şuan için.

Başka bir repodan herhangibir şey dener misiniz bende hiçbir yerden yüklemiyor da.
Kuruluyor.
[automerge]1552252396[/automerge]
Sorun Jailbreaktr reposundaymış. Siyah ekranda kalma ne alaka pek bağlantı kuramadım ama neyse. Güncellemedeki oradan kurulan icon mudur nedir onu kaldırınca düzeldi. Sıkıntı yaşayacağım diye bi korkmadım değil. Sorun çözüldü şuan için.
Jailbreaktr reposu düzeldi mi peki?

Geri